Nemanja Ubović

STRAHINJA RAŠOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Delije’ prave bolju atmosferu nego na ‘Nou Kampu’! (VIDEO)

Vaterpolisti nas uvek obraduju, bilo da je leto ili zima, što je slučaj u olimpijskim godinama. Tako će, svi se nadamo, biti i od 10. do 23. januara u Kombank Areni, a onaj koji počinje sve jače da sija na evropskoj sceni i od koga se očekuje da u godinama koje dolaze bude perjanica nacionalnog tima je Strahinja Rašović.

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Srpski igrači polovično dobri, ponovo prednjačili Mitrović i Nikić

Srpski predstavnici su imali polovičan učinak u šestom kolu Lige šampiona, Partizan je na Banjici savladao Špandau, a Radnički je u Egeru poražen od istoimenog kluba. Poslovićno dobri bili su srpski igrači, širom Evrope.

Ubović i Petković osvojili sve što se moglo osvojiti u vaterpolu (VIDEO)

Vaterpolo Evropu nisu mogli da pokore srpski klubovi, Radnički je bio drugi, Partizan četvrti, ali jesu naši igrači u Barseloneti. Fenomenalnu sezonu, u kojoj su osvojili sve što se moglo osvojiti, dugo će pamtiti Marko Petković i pre svih ovogodišnje pojačanje, centar Nemanja Ubović. > hotsport.rs Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i … Continue reading Ubović i Petković osvojili sve što se moglo osvojiti u vaterpolu (VIDEO)

Barseloneta šampion Evrope, Radnički izgubio i četvrto finale ove sezone

Barseloneta je šampion Evrope, kragujevački Radnički nije uspeo da trofej vrati u Srbiju. Igrali su Šumadinci hrabro, odvažno, bili u igri do samog kraja, ali je domaćin takmičenja za golm bio bolji – 7:6… Posle sedmog mesta koje su delfini prošle godine zauzeli na Svetskom prvenstvu, ovaj bazen ni ove godine nije doneo sreće našim … Continue reading Barseloneta šampion Evrope, Radnički izgubio i četvrto finale ove sezone

Ubović menja Pijetlovića

Sidraš lala pozvan za utakmice reprezentacije Srbije u Svetskoj ligi