0
Ostali sportovi

PREGLED LIGE ŠAMPIONA: Srpski igrači polovično dobri, ponovo prednjačili Mitrović i Nikić

Objavljeno: 05.03.15 u 14:57

Srpski predstavnici su imali polovičan učinak u šestom kolu Lige šampiona, Partizan je na Banjici savladao Špandau, a Radnički je u Egeru poražen od istoimenog kluba. Poslovićno dobri bili su srpski igrači, širom Evrope.

Pro Reko, na čelu sa Igorom Milanovićem je i dalje jedini neporaženi tim. Minimalnim rezultatom su slavili u italijanskom derbiju, strelci su bili i srpski reprezentativci Filipović i Pijetović. Eger se revanširao Radničkom, na golu sa Mitrovićem, a strelci su bili Miloš Ćuk i Vapenski, kao i bivši igrač Partizana Uroš Čučković. Najefikasniji je bio Erdelji sa dva pogotka. Barseloneta našeg Ubovića je bila sigurna protiv Rađenovog Olimpijakosa.

I u drugoj grupi viđen je još jedan derbi, hrvatski. Jug je, predvođen Boškovićem i Nikolom Janovićem sa po tri gola, potopio Primorje. Prava goleada viđena je u Istanbulu. Blisatao je, kao i obično, Stefan Mitrović sa pet golova predvodeći mađarski tim, jednom se u strelce upisao Aleksić, a kapitenu Gociću to na ovom meču nije pošlo za rukom, Sa druge strane, Nikić je postigao tri gola, Aksentijević dva, Korolija jedan, Kljajević se nije upisao, bivši igrač Zvezde Crnogorac Nikola Vukčević je bio dvostruki strelac, tri je postigao njegov sunarodnik Mlađan Janović, a na golu je bio Miloš Šćepanović. Partizan se revanširao Nemcima i stigao do druge pobede u LŠ.

A grupa
Rezultati šestog kola: Eger (B. Mitrović, Ćuk 1, Vapenski 1)-Radnički 7:6, Barseloneta (Ubović 1)-Olimpijakos (Rađen) 12:8, Breša-Pro Reko (Pijetlović 1, Filipović 1, Prlainović) 5:6
Tabela: 1 Pro Reko 18, 2 Eger 10, 3 Barseloneta 8, 4 Radnički 6, 5 Breša 5, 6 Olimpijakos 4.
Sedmo kolo (25.3.): Radnički-Breša, Pro Reko-Barseloneta, Olimpijakos-Eger.
B grupa:
Rezultti šestog kola: Partizan-Špandau 8:6, Galatasaraj (Kljajević, Nikić 3, Koorolija 1, Aksentijević 2)-Solnok (Gocić, Aleksić 1, Mitrović 5) 12:17, Primorje-Jug 10:5.
Tabela: 1 Jug 15, 2 Solnok 15, 3 Primorje 12, 4 Partizan 6, 5 Galtasaraj 3, 6 Špandau 3.
Sedmo kolo (25.3): Špandau-Galatasaraj, Primorje-Partizan, solnok-Jug.

hotsport.rs   – A. Đ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter