0
Ostali sportovi

Foto: facebook.com/proreccowaterpolo1913

RASULO ZBOG KORONE: Četiri reprezentativca Srbije ostala bez kluba

Objavljeno: 13.04.20 u 13:04

Svetski sport prolazi kroz teške dane.

Takmičenja su stopirana, a pandemija korona virusa sada uzima danak.

Srpski vaterpolisti Andrija Prlainović, Sava Ranđelović, Branislav Mitrović i Nemanja Ubović postali su slobodni igrači, jer je njihov sadašnji klub OSC ostao bez osnovnog izvora prihoda i ugasio se.

– Nije ovo prvi put. Nije ništa strašno. Dešava se u sportu. Nemamo kud. Pozvali su nas i samo saopštili da su se razišli sa glavnim sponzorom. Samo to znamo – rekao je Prlainović za Novosti.

Srpski igrači će morati da sačekaju i na svoje zarade.

– Upitna je sezona. Do sada su nam isplatili polovinu ugovora. Videćemo kako će se ovo završiti, jer je još sveže. Treba sačekati… Ipak, najvažnije da se ispune obaveze prema igračima i stručnom štabu.

Prlainović je već dva puta u karijeri doživeo sličnu sudbinu, 2012. godine kada je Pro Reko otpustio sve strance i prošle godine kada se dogovorio s moskovskim Dinamom, ali je dogovor propao zbog smrti prvog čoveka kluba.

– Nekako se čovek navikne na to. U ovom trenutku ne razmišljam o novom klubu. Prvo da se sve slegne, pa ću da vidim šta dalje – poručio je Prlainović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter