1
Hot tip

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Kec’ na Osasunu, ‘dvojka’ na Lahti

Objavljeno: 07.09.17 u 10:04

Kreće polako zagrevanje pred pakleni vikend, kada se nastavljaju šampionati u Evropi, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice MaxBet.


JJK – LAHTI 2 (1.70)

Čini se da je domaćin daleko od opstanka u ‘eliti’ i pored boljih rezultata u poslednje vreme, a da će drugoplasirani tim uspeti da ostvari novi trijumf.

OSASUNA – ALBASETE 1 (1.70)

Domaćin je solidno startovao u drugoligaškom društvu, ali aspiracije su da se prođe dalje u Kupu i ekipa iz Pamplone juri svakako pobedu.

LENIKIR – IR REJKAVIK 1 (1.60)

Drugoligaški okršaj na Islandu doneće svakako dosta uzbuđenja, ali u otvorenoj predstavi kvalitetniji domaćin ima ulogu velikog favorita.

OPS – AC OULU 2 (1.80)

Oba tima su prilično rezultatski rasterećena i nemaju neke velike aspiracije, a gosti su uspeli da se konsolidiju i dolaze da pokušaju da upišu tri boda.

Ukupna kvota po kladionici MaxBet je 8.32.

0
0

1 Komentara

  1. Pratim već neko vreme ove vaše predloge,pa ljudi moji to je užas živi,čak ste me i preveslali par puta,dajte se uozbiljiti više

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter