1
Fudbal

FOTO: FK Partizan

‘CRNO-BELI’ PREDSTAVILI NOVOG SPONZORA: Najveći ugovor u istoriji kluba, evo koja je cifra u pitanju! (FOTO)

Objavljeno: 03.02.24 u 13:25

Fina suma.

Fudbalski klub Partizan dobio je danas novog generalnog sponzora. U naredne tri godine, kompanija ‘MaxBet’ će biti glavni sponzor, čije će ime i logo biti istaknuti na prednjoj strani dresa tokom prolećne polusezone. Tim iz Humske će zaraditi 1.550.000 evra po sezoni, što je odličan posao ‘crno-belih’.

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura istakao je da je ovo najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba i da su se veoma lako dogoovrili.

– Moje je da se zahvalim Maxbet-u, na tome što su prepoznali Partizan kao partnera, da se zahvalim Savi, i da se zahvalim Žarku Zečeviću, koji me je upoznao sa Savom. Verovali ili ne, jako smo se brzo dogovorili. ono što je bitno za Partizan, ovo je najveći sponzorski ugovor u istoriji kluba. Nikad nijedan sponzor nije bipo veći od Maxbeta. Nadam se da će biti zadovoljni, dolaze kod nas od januara, kad smo prvi na tabeli. Nadam se da ćemo ostati prvi, i da će Maxbet ove godine biti sponzor šampiona – naveo je.

FOTO: FK Partizan

Takođe, obratio se i generalni direktor kompanije ‘MaxBet’ Savo Bakmaz.

– Postajući deo najveće kompanije na svetu u oblasti sportskog klađenja, MaxBet je kao deo takve kompanije od 9. januara, kad smo krenuli, a kompanija Flater se listirala na Američkoj listi kao najveća u svetu sportskog klađenja, ambicija je da budemo najbolji na Bakanu, korak ka tome je da budemo najbolji u Srbiji, korak ka tome je naše opredeljenje da volimo i podržavamo sport. Do sada je MaxBet finansirao sportsku klubove u Srbiji, ulaskom u partnerstvo rešili smo da krenemo sa najvećima, ovo je simbolično prvi i najveći ugovor MaxBet u njegovoj istoriji, tri i po godine, vrednost ugovora je 1.550.000 evra godišnje, što znači da će uložiti skoro 5.500.000 evra – govorio je on.

BONUS SADRŽAJ:

ZVANIČNO: Poznato kada i gde će Dejan Milojević biti sahranjen!

 
6
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter