2
Kladionica

FOTO: SD Crvena zvezda

ZVEZDA I MAXBET PONOVO SARAĐUJU: ‘Crveno-beli’ inkasirali 1.200.000 evra!

Objavljeno: 30.01.24 u 16:52

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih kompanija za klađenje u Srbiji,potpisala je ugovor sa Crvenom zvezdom!

Ovaj ugovor predstavlja značajan korak u daljem razvoju Sportskog društva Crvena zvezda i učvršćivanju njegove pozicije kao lidera u domaćem i međunarodnom sportskom okruženju. Partnerstvo sa MaxBetom će u narednom periodu osigurati stabilnu podršku koja će omogućiti dalje napredovanje i ostvarenje sportskih i poslovnih ciljeva kluba.

FOTO: SD Crvena zvezda

„Veliko nam je zadovoljstvo što prvo generalno sponzorstvo u istoriji potpisujemo sa kompanijom MaxBet u godini u kojoj zgrada Sportskog društva slavi 50 godina postojanja. Od samog preuzimanja Sportskog društva Crvena zvezda, obećali smo da ćemo uložiti maksimalne napore kako bismo osigurali da klub ostvari potencijal koji zaslužuje. Potpisivanjem ugovora, nastavljamo da ispunjavamo tu obavezu i pružamo podršku svim sekcijama i sportovima u okviru našeg sportskog društva“, izjavio je Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda.

FOTO: SD Crvena zvezda

Potpisani ugovor temelji se na zajedničkim vrednostima posvećenosti izvrsnosti, koje su ključne karakteristike i za Sportsko društvo Crvena zvezda i za kompaniju MaxBet.

„Ova značajna inicijativa za MaxBet predstavlja obećanje da će dati podršku razvoju domaćeg sporta i ujedno obeležavanje nove ere poslovanja MaxBet-a u sklopu kompanije Flutter International, svetskog lidera u oblasti klađenja i igara na sreću. Potpisani ugovor je rezultat naše posvećenosti izgradnji snažne sportske zajednice i promociji sportskih vrednosti. Verujemo da je ulaganje u naše sportiste ključno za izgradnju budućnosti srpskog sporta, i upravo zato ćemo u narednom periodu pružati podršku i resurse koji su neophodni za dalji napredak i uspeh“, izjavio je Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije MaxBet.

 

5
9

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter