0
Kladionica

FOTO: Bettingexpert

Bonus dobrodošlice za online kladionice

Objavljeno: 24.11.23 u 15:00

Bonus dobrodošlice za online kladionice

Bonus dobrodošlice je jedna od najpopularnijih promocija koju vam nude kladionice u Srbiji. Uz ovu vrstu bonusa, novi korisnici mogu da osvoje razne nagrade kada ispune sve uslove. Uz našu recenziju, možete saznati sve što treba o opcijama koje imate kada tražite najbolji bonus kladionice.

Kladionica Bonus dobrodošlice Minimalno povlačenje
AdmiralBet
Uzmi svoj AdmiralBet bonus
Jesenji bonus dobrodošlice 3.000 RSD dobrodošlice – 1.500 RSD slot i 1.500 RSD za sportsko klađenje
MaxBet
Uzmi svoj MaxBet bonus
Registruj se, uplati i osvoji 10 dana besplatne igre 5.000 u FB
Superbet
Uzmi svoj Superbet bonus
Uzmi 100% na prvi depozit do 20.000 RSD za sportsko klađenje do 40.000 RSD za slot igre
Mozzart
Uzmi svoj Mozzart bonus
Registruj se obrni točak sreće 100,000 RSD do 100,000 RSD

 

 

Bonus dobrodošlice

Svaka online kladionica u Srbiji ima jedinstvene ponude koje članovi tog brenda mogu otključati nakon što ispune uslove. Pošto smo objasnili neke od opštih uslova, pogledajmo konkretan primer nekoliko najpopularnijih kladionica u Srbiji.

Pre toga, bitno je spomenuti činjenicu da neke kladionice pored bonusa za nove igrače, imaju još mnogo drugih promocija. Ovo je značajan podatak za registrovane korisnike, koji su svoj bonus za dobrodošlicu već iskoristili.

Neke od kladionice nude bonus promo kod koji korisnici mogu da unesu tokom registracije. Ono što je bitno reći je to da sam promo kod nije dovoljan da se otključa ponuda. Korisnici će ipak morati da ispune sve ostale uslove da bi osvoji određeni bonus.

U zavisnosti od operatera, broj i vrsta bonusa može da varira. Ipak, neke od najpopularnijih kladionica definitivno imaće nešto za vaše potrebe. Tako na primer, sledeće kladionice potencijalno imaju razne promocije. Pogledajte neke od najpopularnijih.

 

Bonus Kladionice AdmiralBet

AdmiralBet se izdvaja kao jedan od glavnih operatera u svetu online klađenja.

Primarno, ono što je velika prednost AdmiralBet-a je duži spisak promocija za nove i za postojeće korisnike. Nagrade koje možete osvojiti nakon ispunjavanja svih uslova vam pružaju razne mogućnosti. Posetite sajt ovog operatera da vidite kompletnu listu ponuda i njihove uslove.

Uzmi svoj AdmiralBet Bonus

 

 

Bonus Kladionice MaxBet

MaxBet je, ujedno sa ostalim kladionicama na ovom spisku, jedan od vodećih operatera sa uslugama online klađenja. Spisak bonusa, zajedno sa bonusom dobrodošlice je dugačak, pa korisnici imaju prilike da biraju opcije koje žele. Ono što je najbitnije je da se pažljivo pročitaju uslovi koji se moraju ispuniti da bi korisnici dobili bonus.

Uzmi svoj MaxBet Bonus

 

 

Bonus Kladionice Superbet

Superbet u svom spisku ponuda ima raznovrsne ponude kako za nove tako i za postojeće igrače. Ovaj operater, kao i prethodno spomenuti brendovi, svojom raznovrsnom ponudom, ima opcije za svakog igrača bez obzira na njegove preference. Ako posetite sajt ovog operatera, naći ćete razne opcije. Da biste ostvarili bilo koji od bonusa, morate ispoštovati svaki od predodređenih uslova.

Uzmi svoj Superbet Bonus

 

 

Bonus Kladionice Mozzartbet

Ono što je velika prednost MozzartBet kladionice je duži spisak promocija za nove i za postojeće korisnike. Nagrade koje možete osvojiti nakon ispunjavanja svih uslova vam pružaju razne mogućnosti. Posetite sajt ovog operatera da vidite kompletnu listu ponuda i njihove uslove.

Uzmi svoj MozzartBet Bonus

 

 

Uslovi za bonus dobrodošlice

Kao što smo spomenuli, da biste otključali bonus dobrodošlice, potrebno je da ispunite uslove za bonus. Svaka kladionica ima svoje promocije, pa su sami bonusi, a tako i njihovi uslovi, drugačiji. Imajući to na umu, u zavisosti od kladionice i bonusa, možda naiđete na razne uslove koji treba da se ispune.

Ipak, postoje neki uslovi koji su standardni i provlače se kroz maltene svaku promociju, bilo bonus sa depozitom ili bez depozita.

Tako na primer, da biste otključali bonus za nove igrače, potrebno je da napravite i verifikujete nalog u toj kladionici. Igrači koji su već registrovani neće imate uslova da učestvuju u promociji, budući da skoro svi bonusi dobrodošlice imaju pravilo da se mogu iskoristiti samo jednom.

Pre no što napravite vaš nalog, takođe je bitno spomenuti uslove za registraciju. Primarno, korisnici moraju da budu punoletni i da ispunjavaju uslove koje nameće sama kladionica. Registrovani korisnici nemaju prava da otvore drugi nalog, pa se tako upotreba bonusa dobrodošlice na još jedan način ograničava na jedno korišćenje.

FOTO: Bettingexpert

 

 

U zavisnosti od vrste bonusa, korisnici će možda morati da uplate depozit ako su u pitanju bonusi sa depozitom. Sa drudge strane u zavisnosti od bonusa, ta uplata mora da ispunjava zahteve minimalnog depozita tog bonusa.

Takođe je bitno da napomenemo informaciju da korisnici ne mogu uplatiti depozit bez prethodne verifikacije. Kada igrač jednom verifikuje svoj nalog, on će otključati kompletan spisak usluga dostupnih u tom regionu.

Naravno, spisak uslova može varirati, i može pored spomenutih, imati i druge uslove koji se moraju ispunuti. Imajući to na umu, najbolja opcija svakog igrača je da pažljivo pročita uslove korišćenja promocije.

Svaki bonus dobrodošlice ima jedinstvene uslove, ali su ti uslovi izlistani na sajtu operatera. Pažljivo pročitajte sve detalje i ispunite sve uslove da osvojite bonus.

Ukoliko želite da saznate više o prenostima online klađenja uvek možete pogledati članak bettingexpert razlike između online i tradicionalnog klađenja.

 

Vrste bonusa dobrodošlice

Konačno, dok smo sve ostale parametre spomenuli, dolazimo i do vrsta bonusa koje možete naći u Srbiji. Vrste bonus razlikuju se po više parametra, pa u zavisnosti od uslova ili nagrada možete naći nekoliko kategorija.

Jedna podela bonusa dobrodošlice razlikuje ove promocije na osnovu nagrade koje korisnici mogu da osvoje. Nagrade uključuju free spinove, free betove, i razne druge nagrade, kako za sportsko klađenje tako i za slot igre. Samim tim, jedna podela promocija dobrodošlice je na osnovu nagrada.

Ipak, najveća podela je zapravo podela na dve vrste bonusa, koju određuju sami uslovi te promocije. Tačnije, dve opcije su ponuda sa depozitom, i bonus bez depozita. Kao što samo ime govori, ove dve vrste bonusa ima jednu ključnu razliku, a to je zahtev za depozitom. Da li će korisnik morati da uplati depozit ili ne je ono što razlikuje ove dve vrste.

Posetite bettingexpert najbolje kladionice kako bi bili u toku sa trenutnim bonusima dobrodošlice.

Bonus dobrodošlice bez depozita

Ono što bonus dobrodošlice bez depozita podrazumeva je da uslov primarnog depozita ne postoji. Preciznije, korisnik koji registruje i verifikuje svoj nalog, neće morati da deponuje sredstva na svoj nalog da bi otključao bonus. Svaki od ovih bonusa imaće spisak preduslova, ali među njima se neće naći depozit kao jedna od obaveza.

Dok je ova vrsta bonusa veoma popularna, ona je ipak ređe viđen prizor kod online kladionica u Srbiji. Svakako, to ne znači da ove promocije ne postoje, i da ih nećete naći. Naš sajt vam može pomoći da nađete upravo brendove koji na raspolaganju imaju ovu vrstu bonusa.

Bonus dobrodošlice sa depozitom

Druga vrsta bonusa dobrodošlice, ujedno i najčešća vrsta promocije za nove korisnike je bonus ponuda dobrodošlice sa depozitom. Kao što vam i samo ime govori, bonus ponuda sa depozitom kao jedan od uslova za otključavanje ima zahtev depozita.

Preciznije, korisnici koji žele da otključaju ovu vrstu bonusa moraće da deponuju sredstva na svoj nalog. Ono što je bitno spomenuti je da određeni bonusi imaju drugačije uslove. Tako da korisnici moraju obratiti pažnju na uslove bonusa kako bi njihov depozit bio dovoljan da ih kvalifikuje za promociju.

Pored depozita, korisnici će takođe morati da ispune i ostale uslove kako bi osvojili bonus. Naravno, taj spisak uslova zavisi od bonusa do bonusa, pa je uvek najbolje rešenje pogledati zvanični sajt brenda za više informacija.

 

Bonusi dobrodošlice za mobilno klađenje

Većina top kladionica u Srbiji nudi svojim korisnicima mobilnu platformu preko koje mogu pristupiti svom nalogu. Korisni mobilne platforme imaće kompletno istu listu ponuda kao i desktop korisnici. Ono što je najbitnije je da spisak promocija i bonusa ostaje isti u većini slučajeva, dok u retkim slučajevima, kladionice nagrađuju korisnike za korišćenje aplikacije.

Drugim rečima, mobilni korisnici će imati prilike da učestvuju, i osvoje nagrade isto kao i svi ostali korisnici, nakon što ispune sve potrebne uslove. Spisak promocija za desktop i mobilne korisnike će uglavnom biti isti, pa će isto tako i lista uslova ostati nepromenjena.

Dakle ako su bonusi i promocije iste, koja je prednost korišćenja mobilne platforme? Primarno, korisnici koji se opredele za mobilnu platformu često mogu naći i zvanične aplikacije raznih operatera, dok kao što smo rekli, retko mogu dobiti i posebne bonuse.

Mobilne aplikacije su efikasne i pružaju vam kompletnu listu usluga tog brenda dok vam dodatno daju opciju da se krećete. Sve usluge, bilo sportskog klađenja ili online slotova mogu vam biti na dohvat prstiju preko mobilne aplikacije te kladionice.

FOTO: Bettingexpert

 

 

Kao što smo rekli, dosta operatera pored mobilne aplikacije pruža svojim korisnicima i pristup preko mobilne online platforme. Naime, većina kladionica ima sajtove koji su lako dostupni preko pretraživača na telefonu.

Bettingexpert recenzija o MaxBet mobilnoj aplikaciji vam pruža detaljnije informacije na ovu temu.

U poređenju sa mobilnim aplikacijama, online mobilne platforme ne manjkaju sa spiskom opcija. Ipak, aplikacije su dizajnirane isključivo za mobilni telefone, pa će pružiti sjajno i glatko iskustvo svim korisnicima.

Ako određeni brend ima mobilnu aplikaciju, korisnicima se preporučuje korišćenje te aplikacije. Sa druge strane, ako korisnik ipak nema uslova da pokrene aplikaciju, ili jednostavno aplikacija nije dostupna, mobilna online platforma je i više nego dobra zamena.

Promotivni kod

Promotivni kodovi su česta pojava kod online kladionica. Razni operateri u Srbiji nude promo kodove koje korisnici mogu da iskoriste tokom registracije. U većini slučajeva, promo kod neće uticati na samu ponudu. U retkim slučajevima, kod će imati uticaja na ponudu dobrodošlice.

Ono što korisnici treba da znaju je da samo korišćenje promo koda nije dovoljno da se osvoji nagrada određenog bonusa. Promo kod se u većini slučajeva može iskoristiti tokom registracije, tako što će korisnik jednostavno uneti kod u adekvatno polje.

Neki bonus promo kodovi se ipak mogu iskoristiti i kasnije. Naime, ako su u slučaju ovakvi kodovi, oni se mogu uneti pri izbori samog bonusa. Ako je ovo slučaj, korisnici koji se opredele za određeni bonus, pre no što krenu u ispunjavanje uslova, mogu da unesu promo kod.

Kao što smo spomenuli, najbitnije je imati na umu činjenicu da samo unošenje koda nije dovoljno za osvajanje nagrade promocije. Korisnici će morati da ispune sve uslove tog bonusa koji žele da otključaju.

VIP Bonusi

Većina kladionica u Srbiji nagrađuje svoje verne korisnike čestim i specijalizovanim nagradama. Najčešće ćete naći da su to VIP bonusi, koji korisnicima omogućavaju da uzimaju nagrade što više koriste usluge operatera.

Da se malo preciznije objasni, ako je takozvani VIP program dostupan, korisnici će morati da se pridržavaju uslova korišćenja. Ipak, uglavnom će se svoditi na to da se koriste usluge operatera, bilo to sportsko klađenje ili online slot igre.

FOTO: Bettingexpert

 

 

Nagrade su u većini slučajeva raspoređene da progresivno nagrađuju korisnike za svoje usluge. Što više budete ispunjavali uslove bonusa, možete dobiti bolje nagrade. Naravno, da biste mogli da koristite potencijalne nagrade, morati ispuniti sve potrebne uslove.

U zavisnosti od operatera i samog programa, VIP korisnici mogu dobiti razne nagrade. Neke od potencijalnih nagrada, pored free bet, free spin, ili drugih vrsta bonusa, VIP korisnici mogu dobiti i dodatne stvari.

Tako na primer kao VIP igrači, korisnici mogu dobiti pristup specijalnim događajima, mogu dobiti poziv na ekskluzivne turnire, i tako dalje. U nekim slučajevima, VIP korisnicima će biti dodeljen prioritet kada je u pitanju korisnička podrška.

Kao što smo rekli, nagrade VIP programa ili bonusa će zavisiti od same kladionice. Tako se korisnicima preporučuje da pažljivo pročitaju uslove korišćenja ove vrste promocije. Ukoliko korisnik prestane da ispunjava uslove korišćenja, može izgubiti prava na usluge koje dolaze uz VIP status.

Specijalni Bonusi

Kladionice u Srbiji pored bonusa dobrodošlice i standardnih opcija, takođe nude i specijalne bonuse. Specijalni bonusi su često dostupni za sportsko klađenje, slot igre, fantasy, pa čak i esport klađenje. U većini slučajeva su dostupni svim igračima koji ispune uslove korišćenja ovih bonusa.

Jedan od najčešćih primera specijalnog bonusa je cashback opcija. Korisnici koji preferiraju sportsko klađenje su verovatno upoznati sa ovim bonusom. Ova vrsta specijalnog bonusa je dostupna u određenim uslovima, i daju mogućnost korisniku da potencijalni deo dobitka sa tiketa podigne pre no što se sve utakmice na tiketu završe.

Cashback opcija uglavnom je dostupna kada na tiketu ostane jedna ili dve utakmice, i iznos koji se nudi korisnicima će biti manji od potencijalnog dobitka tiketa. U isto vreme, mnoge kladionice često nude i dnevne ili nedelje promocije. Takođe se mogu naći bonusi za uživo klađenje, a među specijalnim promocijama spada i prethodno pomenuti VIP program.

Pored spomenutih, korisnici će imati prilike da nađu još mnogo drugih specijalnih ponuda, posebne događaje i promocije. Spisak ponuda zavisi od same kladionice. Posetite jedan od brendova sa bettingexpert sajta, i možete naći raznovrsne ponude.

Bezbednost i sigurnost

Sigurnost i bezbednost igrača su od suštinskog značaja u svetu online klađenja u Srbiji, kao i u drugim zemljama. Kladionice u Srbiji moraju da se pridržavaju određenih regulativa i standarda kako bi osigurale zaštitu svojih korisnika.

Svaki od brendova koji želi da svoje usluge pruži korisnicima u Srbiji mora imati potrebne licence i mora se pridržavati regulative tog regiona. Ono što se podrazumeva pod regulativama država je pre svega fer plej, odgovorno klađenje, kao i sigurnost podataka.

Kladionice koje nađete na našem sajtu su pre svega bezbedne, a u isto vreme održavaju privatnost svojih korisnika. Ono što je isto najbitnije reći je to da igrači mogu u bilo kom trenutku zatražiti pomoć ako smatraju da im je potrebna.

Igrači koji žele da se pridruže nekoj od online kladionica u Srbiji, moraju takođe ispuniti određene uslove. Pre svega, najbitnije je da korisnici budu punoletni, a ta brojka je u Srbiji 18+. Ako ne ispunjavate ovaj uslov, nećete moći da se pridružite online kladionicama.

Ukoliko niste sigurni kako da se opredelite za pravog operatera možete pročitati našu recenziju najbolje kladionice u Srbiji.

Zaključak

Dakle, bonus dobrodošlice je veoma česta promocija koju kladionice nude svojim novim korisnicima. Samim tim, ove ponude su dostupne samo novoregistrovanim igračima. Da bi korisnici otključali ovu ponudu, potrebno je da ispune sve uslove.

Kao što smo ustanovili, postoji mnogo različitih promocija i bonusa dobrodošlice koji takođe mogu da variraju. Shodno tome, i uslovi koje treba ispuniti mogu se menjati. Pre no što se opredelite za bilo koju promociju, pobrinite se da pažljivo pročitate sva uputstva i uslove. Ako nisu ispunjeni svi uslovi, korisnik neće moći da otključa bonus.

Dok je bonus bez depozita česta meta igrača, oni su ipak ređa pojava u online kladionicama. Bonus sa depozitom je češća pojava, i kao jedan od uslova otključavanja tog bonusa, korisnici moraju uplatiti određeni depozit, a nakon toga i ispuniti sve uslove.

Neke kladionice takođe mogu nuditi više bonusa dobrodošlice. Ipak, igrači se mogu opredelite za samo jednu opciju. Imajući to na umu, korisnicima se predlaže da prvo pogledaju kompletnu ponudu i uslove koje moraju ispuniti.

Nakon toga takođe je bitno imati na umu gde će se taj bonus iskoristiti. Različiti bonusi donese razne nagrade, pa je bitno pobrinuti se da je nagrada ono što vam je potrebno. Kada ispunite sve ovo, možete krenuti u proces otključavanja bonusa, tako što ćete pažljivo pratiti sve potrebne korake.


 

Najčešće postavljana pitanja

Za kraj, nudimo vam odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja u vezi promocija i bonusa za nove igrače online kladionica u Srbiji. Ono što je važno imati na umu kao novi korisnik je to da nisu sve kladionice iste.

Svaki operater ima svoje bonus, svoje uslove, i svoja pravila. Imajući to na umu, korisnici se savetuju da se u slučaju dodatnih pitanja, obrate direktno određenoj kladionici za potrebne odgovore.

Šta je bonus dobrodošlice?

Bonusi dobrodošlice su jedna od najčešćih promocija online kladionica i sličnih operatera. Ono po čemu su ove ponude jedinstvene je činjenica da su dostupne samo novoregistrovanim korisnicima tog brenda. Takođe, novi korisnici mogu učestvovati u samo jednoj promociji za nove igrače.

Razni brendovi imaju različite ponude, pa će korisnici nalaziti raznovrsne nagrade kod raznih brendova. Šta više, neke kladionice imaju više opcija bonusa dobrodošlice, pa ćete vi kao novi član imati mogućnost da birate ono što vama ide najviše u prilog. Da biste otključali bonus dobrodošlice, morate ispuniti sve uslove predodređene od strane kladionice za tu promociju.

Kako mogu da se kvalifikujem za bonus dobrodošlice?

Bonusi dobrodošlice su jedino dostupni novim korisnicima. Drugim rečima, jedan od glavnih uslova da se ostvari bonus je da postanete korisnik tog brenda. Naravno, politika svih kladionica je da korisnici imaju prava da otvore samo jedan nalog na svoje ime, pa ćete priliku da ostvarite ovakav bonus imati samo jednom, nakon što ste registrovali nalog.

Pored ovog uslova, svaki bonus ima svoju listu uslova koju morate ispuniti. Ovi uslovi uglavnom uključuju uslove kao što su, uplate depozita, broj puta koji se bonus mora odigrati, kao i spisak određenih igara koje se moraju uključiti u opkladu. Budući da lista uslova varira od bonusa do bonusa, najbolje za svakog korisnika je da pažljivo pročita opšte odredbe i uslove tog bonusa.

Šta se dešava ako ne ispunim uslove bonusa dobrodošlice?

Korisnici koji se opredele da određenu promociju dobrodošlice, a ne ispune sve uslove tog bonusa, neće dobiti nagradu te promocije. Da biste se kvalifikovali, i na kraju otključali bilo koji bonus, potrebno je da pratite instrukcije tog bonusa, i ispunite sve uslove kako to opšte odredbe određuju.

Korisnici koji su otključali bonus, moraju da nastave da prate uslove tog bonusa. U slučaju da korisnik ne ispuni sve uslove, kladionica ima prava da nagradu tog bonusa oduzme od korisnika. Česti uslovi nakon otključavanja bonusa uključuju korišćenje nagrade na određene igre, određene kvote, itd. Ako niste ispunili sve uslove, kladionica vam neće dodeliti bonus, ili će ga oduzeti ako ne ispunite ostale uslove.

Da li mogu da iskoristim više bonusa dobrodošlice na istoj kladionici?

Ne, korisnici imaju prava da na svoje ime imaju samo jedan nalog, i na tom nalogu mogu otključati samo jedan bonus dobrodošlice. Drugim rečima, korisnicima nemaju prava da iskoriste više od jednog bonusa dobrodošlice u jednoj kladionici.

Sa druge strane, neke od kladionica u Srbiji nude svojim korisnicima i razne druge promocije. Tako će korisnici imati mogućnosti da, nakon što ispune sve uslove, aktiviraju druge promocije, ili otključaju druge bonuse i nakon što su iskoristili bonus dobrodošlice.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter