0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

ŠALJIVO ILI IPAK NE? Selektor Nemačke uporedio Srbiju sa majmunom (VIDEO)

Objavljeno: 04.01.16 u 18:07

U Berlinu je održana zajednička konferencija selektora timova učesnika kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre.

Konkurencija je velika, pa neretko ‘preplašeni’ timovi svoje rivale ‘pogrdno’ nazivaju. Procenite sami da li je to uradio i selektor nemačke selekcije uoči početka borbi za plasman na Olimpijske igre.

Naime, on je izjavio: ‘ako majmunu date da igra pikado biće u 40% slučajeva bolji od profesionalca’. Potom je nemačkom novinaru pružio teglu sa papirićima da izvuče ‘majmuna’, a kada su se na ceduljicama našle Belgija, Slovenija i Srbije poručio je da ‘ostali imaju zadatak da pobede majmuna’.

Sve to pričao je pored Nikole Grbića, čak ga i zagrlio u jednom momentu, dok srpskom selektoru i nije bilo za pravo tokom ovog izlaganja.

(Izvor: sportnetwork.rs)

Grbić je u svom izlaganju bio mnogo pristojniji i umereniji. Prvi rival Srbije sutra od 20:30h biće Poljska.

– Najbolji način da započnemo ovaj turnir je dobra igra i pobeda protiv Poljske. Očekujem jako težak meč. Poljaci su svetski šampioni, imaju odlične igrače i stalno izbacuju nove talente koji im podižu kvalitet tima. Očekujemo agresivan pristup sa njihove strane, ali pravi recept za to biće naša staloženost – rekao je Grbić na konferenciji za medije u Berlinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter