0
Odbojka

FOTO: Starsport

KOLAKOVIĆ NAKON TRIJUMFA NAD TUNISOM: ‘Moramo biti sa ovom energijom i fokusom kao danas!’

Objavljeno: 01.10.23 u 12:50

‘Dobili smo lekciju od Turske.’

Selektor odbojkaške reprezentacija Srbije, Igor Kolaković je nakon utakmice sa Tunisom rekao da su ovom pobedom malo zalečili rane, ali da je pred njima još dosta posla.

-Dobili smo lekciju od Turske, ne možemo više da se vratimo u taj meč. Moramo da idemo dalje. Protiv Tunisa smo to i uradili. Isto tako više se ne možemo vraćati ni u ovaj meč koji smo dobili, moramo da mislimo na idućeg protivnika. Pobedom smo malo zalečili rane, ali je svakako pred nama još dosta posla – istakao je.

Sledeći meč naš nacionalni tim igra protiv Egipta u utorak od 6 časova.

-Za igrače će biti korisniji. Mislim da igranje dva dana zaredom iscrpljuje, ali fizički su spremni moji igrači. Tokom slobodnog dana imaće obaveze samo u teretani, pa nas čeka meč protiv Egipta – naveo je on.

Poručio je da moraju da igraju sa istim fokusom kao danas.

-Moramo biti sa ovom energijom i sa ovim fokusom kao danas. Naravno, Tunis je slabiji protivnik od Turske, ali danas je osetno bilo drugačije na terenu, lakše smo iograli i lakše osvajali poene. Egipat je prvak Afrike, Tunis nije, to je svakako kvalitetnija ekipa od Tunisa, pa će nam trebati jedan kvalitet više za pobedu protiv njih, nego danas – jasan je Kolaković.

Podsetimo, Srbija je na startu kvalifikacija za Olimpijske igre Parizu 2024. godine izgubila od Turske rezultatom 3:1, ali su protiv Tunisa ostvarili trijumf 3:0 i popravili utisak. Naredna prepreka za izabranike Igor Kolakovića je Egipat sa kojim će igrati u utorak od 6 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter