0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

SRBIJA DOČEKALA ŠAMPIONE: Sledeći cilj – da se u Areni obore svi rekordi! (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 09.08.15 u 20:50

Naši zlatni vaterpolisti dočekani su večeras ispred Skupštine Srbije gde građani naše zemlje tradicionalno proslavaljaju uspeh sportista. 

Posle mladih fudbalera i košarkašica koji su dočekani na balkonu Skupštine Beograda, ispred Skupštine Srbije ovog leta su naše građane na noge podigli i vaterpolisti.

Na binu su najpre izašli članovi stručnog štaba, a ovacijama je dočekan selektor Dejan Savić “Uzeo si trofej Dejane“.

Potom su izašli i naši sjajni vaterpolisti – golmani Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, debitant u A selekciji Nikola Jakšić, zatim Sava Ranđelović, Dušan Mandić, Miloš Ćuk, Milan Aleksić, Stefan Mitrović. Potom i najtrofejniji spski vaterpolista Slobodan Nikić, a za njim najbolji vaterpolista sveta Filip Filipović, Duško Pijetlović, MVP finala Andrija Prlainović i, sa trofejom u rukama, kapiten Živko Gocić, koji je rekao:

– Dobro veče, hvala na ovom dočeku i što vas ima toliko. Puno nam je srce kada vidimo da ste srećni zbog nas i nadam se da ćemo vas činiti srećnima i ubuduće – rekao je Gocić.

Najbolji igrač prvenstva Andrija Prlainović je dodao:

– Hvala Srbijo, nadam se da vas ovog puta nismo mnogo nervirali, trudili smo se više nego obično. Budite uz nas i na Evropskom prvenstvu U Beogradu u januaru i da tada oborimo sve rekorde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter