1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Nekada crveno, sada zvanično crno-beli!

Objavljeno: 31.07.14 u 19:38

Šampion Srbije, Partizan NIS doveo je prvo pojačanje ovog leta. Andreja Milutinović, 23-godišnji krilni igrač, potpisao je dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Milutinović je karijeru počeo u FMP-u, potom igrao i za Crvenu zvezdu, a poslednje dve godine proveo je u Španiji i Grčkoj.

Visok je 198cm, svojevremeno je bio najbolji igrač juniorske reprezentacije Srbije koja je bila šampion Evrope, uz Dejana Muslija, koji će mu opet biti saigrač u Humskoj.

Pored Milutinovića, u Partizan bi narednih dana trebalo da stigne i crnogorski centar Milija Miković, na probu iz Bara, a s njim možda i mladi Grk Joanis Kuzelogluom.

Takođe, Partizan trenutno pregovara i sa agentom slovenačkog beka Eda Murića, koji se još u januaru navodio kao potencijalno pojačanje crno-belih.

Murić ima 22 godine, takođe igra na poziciji krila, a protekle četiri godine bio je član Krke za koju je prošle sezone je prosečno u ABA ligi beležio 13,4 poena uz 4,7 skokova i 1,6 asistencija.

Miković je 20-godišnji centar, koji je ovog leta bio drugi najkorisniji igrač U-20 Evropskog prvenstva sa prosekom od 18,3 poena i 9 skokova.

Kuzeloglu je još jedna ‘četvorka’, takođe je mladi reprezentativac Grčke, ali nije imao zapaženiji učinak na EP. Mediji spekulišu da su za igrača internacionalnog juniorskog tima MAS Mantulides zainteresovani atinski velikani Panatinaikos i Olimpijakos.

Duško Vujošević traži naslednika za Žofreja Lovernja… Nije to lak posao…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter