0
Evrokup

Partizan dovodi najtalentovanijeg crnogorskog centra

Objavljeno: 24.07.14 u 17:32

Najtalentovaniji crnogorski centar, igrač Mornara Milija Miković blizu je prelaska u Partizan. Tu informaciju potvrdio je trener Mornara Đorđije Pavićević.

Milija mikovic

– Drago nam je što uvek postoji interesovanje za naše košarkaše. Tako je i ovoga puta. Vukota Pavić će karijeru nastaviti najvjerovatnije u Bugarskoj. Lazar Pavićević odlazi u Ameriku, a posle EP za mlade postoji ogromno interesovanje za Miliju Mikovića koji je za sada na pragu Partizana – kazao je Pavićević za Vijesti.

Miković, rođen 25. 3. 1994,  visok je 205 santimetara i može da igra na pozicijama četiri i pet. U prethodnoj sezoni bio je jedan od najboljih igrača tima iz Bara.

Na nedavno završenom prvenstvu za mlade u Grčkoj odigrao je fenomenalno. Bio je drugi strelac šampionata sa 18, 3 poena prosečno i četvrti skakač, 9 skokova po meču, a uz to je imao i 1,4 asistencije po duelu. Šutirao je sjajnih 65,9% za dva poena, za tri 29,6%, dok je sa linije slobodnih bacanja bio loš, samo 53,7%.

Srpski šampion će naredne sezone pod košem imati Đorđa Gagića, Nikolu Milutinova i Đoka Šalića, a po potrebi tu može da pomogne i Nemanja Bezbradica. Klub je napustio kapiten Žofri Lovernj, a Dejan Musli traži novi angažman.

Ukoliko dovede talentovanog Crnogorca, Partizanu će biti potreban još jedan igrač na poziciji četiri.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter