0
Ostali sportovi

Kanadsko veče u NHL (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.14 u 10:08

Od 11 utakmica NHL šampionata odigranih prethodne noći na četiri gosti su uspeli da osvoje bodove, dok su na preostalih sedam do pobeda došli domaći timovi. Gotovo stoodstotan učinak imali su kanadski klubovi pošto je samo Vinipeg poražen od nekog tima iz SAD.

kenedijans-kanuks

Najubedljiviji su bili kanadski timovi, Montreal koji je na svom ledu savladao Vankuver sa 5:2 i Toronto koji je na Floridi savlado Tampu sa 4:1. Tek nešto slabiji je bio Kalgari koji je sa dva gola razlike savladao Ajlanderse u Njujorku, Edmonton je u Medison Skver Gardenu savladao Rendžerse, a Otava je bila bolja od Bafala pred svojim navijačima.

Filadelfija je napravila malo iznenađenje pobedom nad blago favorizovanim Koloradom, Vašington je lako izašao na kraj sa slabašnim Vinipegom, dok je Detroit uzeo sva tri boda na gostovanju Floridi.

Na poslednja tri meča igrani su produžeci i u sva tri su do celog plena došle ekipe koje su igrale u svojoj dvorani. Sent Luis je bio bolji od Bostona, Minesota je savladala Nešvil, a Los Anđeles trijumfovao protiv Kolumbusa.

Rezultati:
Njujork Ajlanders – Kalgari 2:4
Njujork Rendžers – Edmonton 1:2
Filadelfija – Kolorado 3:1
Vašington – Vinipeg 4:2
Montreal – Vankuver 5:2
Otava – Bafalo 3:2
Tampa Bej – Toronto 1:4
Florida – Detroit 1:3
Sent Luis – Boston 3:2 posle produžetka
Minesota – Nešvil 3:2 posle produžetka
Los Anđeles – Kolumbus 2:1 posle produžetka

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter