0
Evropske lige

FOTO: Screenshot

SJAJAN GEST NOVOG IGRAČA ČELSIJA: Pozvao legendarnog Terija, da ga pita jel sme da nosi njegov broj (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.22 u 09:49

Potez novog igrača Čelsija, imao je veliki odjek.

Kalidu Kulibali je potpisao ugovor sa Čelsijem, a kada je došao na red izbor broja, dogodio se jedan zanimljiv detalj. Kulibali je telefonom pozvao legendarnog kapitena Plavaca Džona Terija, kako bi ga upitao da mu dozvoli da nosi na leđima broj 26.

Novi štoper Čelsija zadužio je broj 26, ali nije želeo da to zvanično učini pre nego što je pozvao legendarnog Džona Terija, koji je taj broj u Čelsiju nosio i koji ga je proslavio, a koji nije imao ništa protiv da se to dogodi.

– Hvala ti što si me zvao. Broj 26 je veoma poseban za mene i mnogo mi je drago što si me nazvao. Nemam nikakav problem sa tim da ga ti nosiš. Želim ti sve najbolje, meni je donosio mnogo toga dobrog, želim da i tebi donese. Donesi nam mnogo trofeja u njemu, rekao je Teri u pozivu sa Kulibalijem, koji mu je objasnio da je isti broj nosio i tokom boravka u Napoliju.

Senegalski štoper ovog leta došao je u Čelsi iz Napolija u transferu vrednom 38 miliona evra, a sa novim klubom je potpisao ugovor do 2026. godine. Kulibali i Čelsi ugovorili su četvorogodišnju saradnju, sa opcijom automatskog produžetka na još jednu godinu, a ovaj 31-godišnjak je prethodno nastupao za Mec i Genk, dok je za reprezenaciju Senegala odigrao 62 utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter