0
Košarka

FOTO: Printscreen/Twitter

JOKIĆ NIJE KAO OSTALI: Dok se NBA zvezde provode na odmoru, Nikola ovako čeka nastavak sezone! (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.24 u 08:33

Srbin zna šta je najvažnije

Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa u NBA ligi, iskoristio je trenutnu pauzu u košarkaškim aktivnostima kako bi proveo vreme sa porodicom u Denveru. Umesto klasičnog odmora na plaži, Jokić je odlučio da posveti vreme i uživa u izvesnoj zabavi na ledu.

Ono što je još važnije Nikola je odlučio da umesto provoda na plaži provede vreme sa porodicom, pa smo mogli da ga vidimo u društvu preslatke ćerke Ognjene.

Nakon Ol-star vikenda, Jokić je posetio Bol arenu, poznato mesto gde inače igra njegov tim, ali ovog puta nije došao da trenira ili prati košarkaške mečeve. Umesto toga, srpski košarkaš se pridružio ljubiteljima hokeja i prisustvovao meču između Kolorado Avalanša i Vankuver Kanaksa u Nacionalnoj hokejaškoj ligi.

Jokić je uživao u spektaklu na ledu, podržavajući domaći tim, koji je na kraju trijumfovao uz podršku i oduševljenje samog NBA asa. 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter