0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Partizan lako do pobede protiv Dunava

Objavljeno: 07.11.13 u 09:19
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U sredu su odigrane i preostale dve utakmice 3. kola vaterpolo šampionata Srbije u kojima je Partizan na gostovanju savladao Dunav, dok je Vojvodina u Beogradu bila bolja od Banjice.

Crno-beli su u Pančevu lako trijumfovali sa 16:2 (5:1, 3:0, 3:1, 5:0), a najbolji u redovima ekipe Vlade Vujasinovića bio je Gavril Subotić sa četiri pogotka. Tanasković je tri puta tresao mrežu domaćeg tima, Čučković dva puta, a po jednom u listu strelaca upisali su se Radojević, Kasum, Lazić, Jakšić, Dedović, Obradović i Janković. Na drugoj strani oba pogotka za Dunav dao je Mitrović.

Novosađani su imali nešto teži zadatak pošto su do trijumfa protiv Banjice došli tek boljom igrom u poslednjoj četvrtini – 8:6 (1:2, 1:1, 1:1, 5:2). Briljirao je Njegovan koji je dao četiri gola za Vojvodinu, Vasić je postigao dva pogotka, a Jokimović i Stojčić po jedan. U domaćem timu Andrejević i Gogov su po dva puta savladali gostujućeg golmana, a Jaknković i Radonjić po jednom.

Posle tri kola na tabeli vodi Crvena zvezda sa devet osvojenih bodova, ali samo zbog bolje gol razlike od kragujevačkog Radničkog koji takođe ima maksimalan učinak, dok su Partizan i Vojvodina na trećem i četvrtom mestu sa po šest poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter