0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Vujasinović: Igrali smo muški

Objavljeno: 31.05.13 u 18:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović ocenio je nakon poraza u polufinalu Lige šampiona od dubrovačkog Juga da je ekipa igrala „muški“ od početka do kraja.

„Teško pričati kada se izgubi u polufinalu, osećaj svakako nije lep. Možda smo mogli bolje, igrali smo muški od početka do kraja i jedan gol razlike sa Jugom nije toliko loše, ali ispadanje u polufinalu nikada nije lepo. Imamo meč za treće mesto i ta utakmica treba da predstavlja nešto bitno za ovaj mlad tim, da se skupimo i odigramo lepo utakmicu i dobijemo bilo kog protivnika. Bronzana medalja trebalo bi da bude nagrada za sav uložen trud u Ligi šampiona“, izjavio je Vujasinović.

Crno-beli su protiv favorizovanog rivala pružili odličan otpor, a na golu je blistao Slobodan Soro.

„Malo me muči to što smo stigli na 6:6, jer su oni vodili skoro ceo meč i mislim da smo ih ‘imali’ tad. Ipak, posle tog šuta Ivovića je lopta od moje ruke i stative ušla u gol… Mogla je možda i jedna sutuacija da suđena u našu korist. Bili smo u egalu sa Jugom i nema razloga da budemo tužni“, konstatovao je Soro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter