0
Ostali sportovi

FOTO: VK Novi Beograd

BRAVO MOMCI: Vaterpolisti Novog Beograda među osam najboljih!

Objavljeno: 22.11.23 u 23:17
Sjajan rezultat naših vaterpolista.

Vaterpolisti Novog Beograda u petom kolu A grupe Lige šampiona savladali su Brešu sa 13:5 i tako kolo pre kraja prve faze elitnog takmičenja obezbedili plasman među osam najboljih timova Evrope.
 
VK Novi Beograd – VK Breša 13:5 (2:1, 2:2, 4:2, 5:0)
 
Novobeograđani su do veoma važnog trijumfa stigli pre svega zahvaljujući odličnoj igri u odbrani, naročito u drugom poluvremenu. Sjajno veče imao je golman domaćih Lazar Dobožanov, koji je već u prvoj četvrtini zaustavio nekoliko dobrih šuteva igrača Breše, čime je ulio dodatnu sigurnost u igru izabranika trenera Živka Gocića.
 
Sve do polovine treće deonice rezultat je bio izjednačen (5:5), ali onda su domaći zaigrali u fantastičnom ritmu na oba kraja bazena i prosto su pregazali italijanski tim. Serijom 8:0 Novi Beograd stigao do ubedljive prednosti, ali i pokazao svu svoju snagu i da je u finišu ovog dela sezone dostigao maksimalnu formu.
 
Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Filip Filpović i Angelos Vlahopulos sa po tri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Nikola Lukić i Nikola Jakšić. U poslednjem kolu A grupe, koje je na programu 6. decembra, Novi Beograd gostuje ekipi Sabadelja.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter