0
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

Prlainović: Očekujem neizvestan i interesantan duel

Objavljeno: 25.03.13 u 16:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde sastaće se sa Segedom u borbi za završni turnir Lige šampiona koji će biti održan u Beogradu. Andrija Prlainović ističe da će četvrtfinalni duel sa Mađarima biti veoma interesantan i neizvestan.

„Očekujem da će biti neizvesno i interesantno, ali optimista sam s obzirom na ono što sam video na meču sa Radničkim, ali i na poslednjim utakmicama mog tima. Imaćemo šanse i dobro je što se revanš igra na našem bazenu i što ćemo na Tašmajdanu odlučivati o prolazu“, izjavio je Prlainović.

Prlainović je istakao da je Seged jedna jako kvalitetna i iskusna ekipa koja poslednjih godina beleži odlične rezultate.

„Imaju kvalitetan sastav sa desetoricom igrača koji su poslednjih deset godina standardni i povremeni članovi reprezentacije. Imaju Tamaša Molnara, jednog od najboljih igrača u istoriji, ali imaju i dobre strance“, zaključio je Prlainović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter