1
Ostali sportovi

Šterbik: Teško protiv Srbije

Objavljeno: 21.01.13 u 11:39

Arpad Šterbik

Arpad Šterbik, nekada je bio naš ljubimac, zvali smo ga Meda, a sada smo došli u situaciju da strahujemo od njega. Večeras će stajati na golu selekcije Španije i ukoliko on bude na svom prepoznatljivom nivou, srpskim rukometašima će biti teško da ostvare pobedu i plasiraju se u četvrtfinale.

Mada, Šterbik s druge strane kaže da ni njegovim igračima neće biti lako, jer će igrati protiv Srbije, aktuelnog vicešampiona Evrope.

„Igrali smo prošle godine dve dobre utakmice. Prvu na kvalifikacionom turniru  u Alikanteu, gde smo jako teško dobili taj meč. Druga, je bila na Olimpijskim igrama u Londonu, gde je bila ista situacija.

Uveren sam da će i ovaj treći duel u 12 meseci ponovo biti težak i neizvestan. Srbija je do sada na prvenstvu sveta igrala dobro, a nesrećno je poražena u meču sa Poljskom i Slovenijom.

Nisam gledao te mečeve, ali sam čuo šta se događalo. Moramo da se spremimo dobro i pokušamo da pobedimo. Naš osnovni cilj je bio da što bliže dođemo do polufinala. Ima puno kvalitetnih ekipa, tako da ce do zlatne medaje biti vrlo teško doći.

Izgubili smo od Hrvatske, a svaki poraz ostavlja neki trag. Igrali smo pred 11.000 gledalaca i nije lako bilo podneti poraz, kada te bodri toliko ljudi. Verujem da će hala i večeras biti puna i da će to biti lepa rukometna predstava“, kaže Šterbik.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Å terbik: TeÅ¡ko protiv Srbije | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I really suppose this web site needs rather more consideration. I’ll most likely be once more to learn much more, thanks for that info.
    CCrichtonDavesona

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter