0
TimeOut

Veliko srce Dragana Mrđe

Objavljeno: 28.12.12 u 14:22

Dragan Mrđa

Tom prilikom oni su se družili sa decom i darivali im novogodišnje paketiće, a ovaj gest fudbalera švajcarskog Siona izuzetno je obradovao mališane.

“Ne postoje reči kojima bi na pravi način iskazali zahvalnost na izuzetno vrednoj donaciji, ali se nadamo da će sreća u očima i osmeh naših korisnika na najbolji način pokazati koliko im znači druženje sa gospodinom Draganom Mrđom. Imajući u vidu situaciju u kojoj živimo, u kojoj većina ljudi oseća teret ekonomske krize koja sve više upućuje pojedinca na samog sebe, malo je humanitaraca koji su spremni pomoći onima koji svakodnevno od rođenja imaju samo potrebu za druženjem, smehom i igrom” kaže v.d. direktora Doma „Veternik“ Zoran Arbutina.

Dom „Veternik“ je ustanova u Novom Sadu koja brine o deci i mladima sa invaliditetom i pomaže im da uče i razvijaju se na svom putu ka što samostalnijem životu.

“Zimski praznici nas uvek zbližavaju. Mene podsećaju pre svega na porodicu, ljubav, druženje. Želeo sam da to podelim i sa mališanima iz Doma “Veternik”, da pokušam da im izmamim osmeh na licu, da ih motivišem i pružim podršku u njihovom odrastanju. Biću izuzetno srećan ako uspem u tome” rekao je Mrđa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter