4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MARIN NAJAVIO NOVO POJAČANJE: ‘On je veliko fudbalsko ime!’ (FOTO)

Objavljeno: 21.09.23 u 13:50

Dolazi miljenik navijača.

U prethodnom periodu Crvena zvezda je radila na poboljšanju igračkog kadra, ali sada su se odlučili da dovedu pojačanje u stručnom štabu. Nekadašnji fudbaler tima iz Ljutice Bogdana, Dragan Mrđa biće deo Baharovog tima, a biće deo skauting službe. Tehnički direktor ‘crveno-belih’ Marko Marin rekao je da će mu biti zadovoljstvo da sarađuje sa takvim asom.

– Dragan Mrđa je veliko fudbalsko ime ne samo u Srbiji već i u svetu, naročito u Japanu gde je nastupao tokom karijere i ostavio veliki trag. Dete je Crvene zvezde, što samim tim znači da odlično poznaje klub. Uz to je bio i napadač kojeg su navijači prosto obožavali, naročito u sezoni kada je vratio titulu na Marakanu i bio najbolji strelac domaćeg prvenstva – istakao je.

FOTO: Starsport

Dodao je da im značajne kontakte koji su od velike važnosti za klub.

-Slušao sam priče o klasi igrača rođenih 1984. godine koji su igrali ne samo za Crvenu zvezdu, već i za reprezentaciju i velike timove u Evropi. Takođe, bio je deo Svetskog prvenstva koje je održano 2010. godine u Južnoafričkoj Republici, što donosi ogromno iskustvo. Dugo je nastupao u Belgiji, pa potom u Rusiji i Švajcarskoj, te ima značajna poznanstva i kontakte, a to je veoma bitno za sve one koji se bave skautingom – poručio je Marko.

Rado su prihvatili njegovu ponudu da bude deo skauting službe.

-Dragan Mrđa je veliki zvezdaš i čovek je kluba, a Zvezda želi da u svom sistemu ima snažna fudbalska imena i igračke asove. Inicijativa koju je pokazao da radi u Crvenoj zvezdi nas je oduševila i rado smo prihvatili njegov dolazak u skauting službu FK Crvena zvezda – zaključio je Marin.

Podsetimo, Mrđa je dete Crvene zvezde i u dva navrata je nastupao za šampiona Srbije u periodu od 2001. do 2005. godine i u sezoni 2013/14. Osim ‘crveno-belih’ igrao je još i za Zulte Varagen, Lers, Sion, Himki, Vojvodinu, Šonan, a karijeru je završio u Olimpiji iz Ljubljane.

 

5
4

4 Komentara

    • Dobar je Mrđoslav, on jes’ da ima godina nešto manje od trenera, al’ dobar je. U stvari, ako može da izdrži jedno 30 minuta trčanja, biće CZ-u super!

      0
      1
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter