0
Fudbal

Dragan Mrdja ABA Liga, Crvena Zvezda - Buducnost, finale, prva utakmica Belgrade, Serbia on April 12. 2019. 12.4.2019. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

VREME JE ZA NOVI ANGAŽMAN: Bivši napadač Zvezde ponovo u Japanu!

Objavljeno: 22.03.22 u 21:24

Novi izazov.

Dragan Mrđa je kopačke o klin okačio 2018. godine posle sezone u Olimpiji, a onda je nekoliko godina radio kao menadžer. Sada je odlučio da se ponovo približi terenu, te prihvati poziv iz Japana da bude pomoćni trener.

Reč je o ekipi Kašive, gde će nekadašnji Zvezdin golgeter raditi u stručno štabu švajcarskog trenera Rene Veilera. U pitanju je visoko rangirana ekipa na tabeli ‘Džej lige’ pošto se nalazi na trećem mestu na tabeli. Ovaj klub u svojoj istoriji ima osam titula, a 2018. godine su poslednji put bili prvaci Azije.

Mrđa je još tokom igračkih dana sebe pripremao za naredne izazove, te je dobio ‘A’ licencu za rad, a Japan mu kao destinacija nije nepozunat, pošto je bio svojevremeno prvi strelac te zemlje u dresu Omije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter