0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRĐA SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: ‘U Zvezdi sam odrastao, vratiti se je nešto posebno!’

Objavljeno: 22.09.23 u 13:45

‘Drago mi je što ću imati priliku da pomognem Zvezdi.’

Nekadašnji fudbaler tima iz Ljutice Bogdana, Dragan Mrđa biće deo Baharovog tima, a biće deo skauting službe. On je bio deo čuvene Zvezdine generacije koja je važila za jednu od najtalentovanijih u istoriji kluba, zajedno sa Bastom, Jankovićem, Milovanovićem i Perovićem.

Mrđa je povodom ovoga rekao da je jako srećan što se vraća tamo gde je sve počelo i da će mu biti drago da pomogne Zvezdi.

Vratiti se u Crvenu zvezdu, klub u kom sam odrastao i za koji ceo život navijam je nešto posebno. Ovo mi je treći put da sam deo Zvezde, ali sada u potpuno drugačijoj ulozi nego ranije. Drago mi je što ću biti deo skauting tima i što ću imati priliku da pomognem Zvezdi u ostvarivanju još boljih rezultata, a mene kao zvezdaša posebno raduje to što je klub u proteklih nekoliko godina mnogo napredovao na svim nivoima. Hvala ljudima u klubu na čelu sa Zvezdanom Terzićem na poverenju, a ja sam spreman za predan rad i novi početak – istakao je on.

Podsetimo, tehnički direktor ‘crveno-belih’ Marko Marin je juče najavio povratak Dragana Mrđe u klub i izrazio veliko zadovoljstvo što će sarađivati sa njim.

– Dragan Mrđa je veliko fudbalsko ime ne samo u Srbiji već i u svetu, naročito u Japanu gde je nastupao tokom karijere i ostavio veliki trag. Dete je Crvene zvezde, što samim tim znači da odlično poznaje klub. Uz to je bio i napadač kojeg su navijači prosto obožavali, naročito u sezoni kada je vratio titulu na Marakanu i bio najbolji strelac domaćeg prvenstva – naveo je bivši kapiten Zvezde.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter