0
Auto Moto

Bradl će imati fabričku podršku

Objavljeno: 19.11.12 u 12:39

Štefan Bradl je napravio dil sa Hondom koji mu garantuje da će dobiti punu podršku fabrike od 2014. godine pa nadalje.

Dvadesetdvogodišnji vozač je impresivno odvozao svoju prvu sezonu u MOTO GP šampionatu, osvojivši bodove na 14 od 18 trka na motoru koji nije definitivno bio konkurentan najboljima, ali je Bradl pokazao veliku hrabrost i umeče. „Hondina podrška je izuzetno važna za mene u premijer klasi i sezona sa LCR timom je bila veoma pozitivno iskustvo za mene.“ rekao je Bradl. „Srećan sam što nastavljam sa Luciom Čekinelijem i sa Hondom u narednim godinama“

Bradl je potpisao ugovor sa timom na još dve godine, a menadžer tima Lucio Čekineli kaže da će ono najbolje tek doći od mladog vozača:“Kada postanemo deo Hondinog programa i uz Stefana u naredne dve godine, verujemo da nas čekaju svetliji trenuci. Verujemo da ćemo se približiti najboljima u šampionatu, a Štefan je opčinio sve svojim nastupima u 2012. i verujemo da njegovo vreme tek dolazi“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter