2
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS PRED FINALE: Evo šta je rekao trener Zvezde pred prvi meč protiv Partizana!

Objavljeno: 11.05.24 u 16:11

Očekuje nas još jedno uzbudljivo finale!

U ponedeljak od 20.30 časova Crvena zvezda i Partizan sastaće se u dvorani „Aleksandar Nikolić“ kako bi započeli borbu u finalnoj seriji koja će se igrati do tri pobede.

Trener Crvene zvezde, Sferopulos, izrazio je optimizam i spremnost svog tima za ovaj važan susret.

Cele sezone treniramo i naporno radimo kako bismo došli do finala. Imamo prednost domaćeg terena i želimo da maksimalno fokusirano uđemo u utakmicu i igramo našu igru- rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Grčki stručnjak istakao je svoje poznavanje protivnika, protiv kojeg je ove sezone ostvario tri vezane pobede u svim takmičenjima, nakon dva početna poraza.

Znamo šta je potrebno da radimo, igramo protiv velikog rivala. Mi znamo njih, oni znaju nas i daćemo najbolje da pobedimo u prvoj utakmici. Fokus je na prvom meču, ne celoj seriji – dodao je Sferopulos.

Posebno se osvrnuo na značaj podrške navijača Crvene zvezde.

Želim da pozovem navijače da dođu i podrže nas. Znamo da će atmosfera biti sjajna. Želim da svima pokažemo našu sportsku kulturu – zaključio je Sferopulos.

6
0

2 Komentara

  1. Fokus je na tome da se odbrani domaci teren i povede 2:0 a onda dati sve od sebe da se dobije i jedna utakmica na strani.
    A ako dodje do pete utakmice onda da se ostavi srce na parketu i pobedu tako da Zvezda bude ta koja ce podici pehar ABA lige!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter