0
Košarka
Jokić

FOTO: Denver Nuggets/X

DRUGAČIJE NIJE NI MOGLO: Nikola Jokić dobio još jedno priznanje za svoje fantastične partije! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.24 u 08:11

Jokić ušao u najbolju petorku NBA lige

Srpski košarkaš i zvezda Denver Nagetsa, Nikola Jokić, ponovo je osvojio prestižno priznanje u svojoj karijeri. Nakon osvajanja treće MVP nagrade za najkorisnijeg igrača lige, Jokić je sada uvršten u prvi tim NBA lige. Ovo je četvrti put da se Jokić našao u idealnoj petorci, prethodno je bio izabran 2019, 2021. i 2022. godine.

Uz Jokića, idealnu petorku čine i Luka Dončić iz Dalasa, Janis Adetokumbo iz Milvokija, Šaj Gildžes-Aleksander iz Oklahome, i Džejson Tejtum iz Bostona.

Uprkos individualnim uspesima, Denver Nagetsi su nedavno eliminisani iz plej-ofa NBA lige nakon serije utakmica protiv Minesote Timbervulvsa.

Pored prve petorke, određeni su i drugi i treći tim NBA lige. U drugom timu nalaze se Džejlen Branson (Njujork), Entoni Dejvis (LA Lejkers), Kevin Durent (Finiks), Entoni Edvards (Minesota), i Kavaj Lenard (LA Klipers).

Treću petorku lige čine Devin Buker (Finiks), Stef Kari (Golden Stejt), Tajris Halibarton (Indijana), Lebron Džejms (LA Lejkers), i Domentas Sabonis (Sakramento).

Ova priznanja potvrđuju izuzetne performanse i doprinos ovih igrača tokom sezone, a Jokić nastavlja da ispisuje stranice istorije svojim briljantnim igrama na terenu.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter