1
AdmiralBet ABA Liga
Nebojša Čović

FOTO: Printscreen/B92

ČOVIĆ O TUČI LAZAREVIĆA I NANELIJA: Predsednik Crvene zvezde podsetio sve na pretnje smrću koje redovno dobija od Grobara!

Objavljeno: 22.05.24 u 18:55

Čović je za emisiju Fokus na B92 govorio o mnogim temama

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Fokus“ na televiziji B92, gde je pričao o mnogim temama i sumirao sezonu nakon osvajanja titule ABA lige. Čović je otkrio planove za pojačanja, dao zanimljive izjave o Željku Obradoviću i dotakao se sukoba između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, koji je bacio senku na treći meč finalne serije.

Čović je istakao da incident između Nanelija i Lazarevića nije smeo da se desi, ali je kritikovao i sudiju zbog nesankcionisanja Nanelijevog hvatanja Lazarevića za vrat u drugoj utakmici finalne serije, kao i incidenta iz prošle godine kada je Lesor udario Filipa Petruševa.

To nije smelo da se desi. Razlog toga treba tražiti malo unazad. Razlog je što je Obrknežević prevideo da odsudi ono što treba. Vi ste mene uhvatili za vrat, to je isključenje, a ne po tehnička greška. To nije dobro. Razlog tome je prošla godina gde ništa nije preduzeto, kada je Lesor pesnicom udario Petruševa. Niko ništa nije preduzelo. Tada je tužilaštvo reklo da je to sport. To su veliki razlozi da može da se nastavi nasilje.

– Sreća što su Zvezdini igrači bili razumni. Tu su bili Naneli i Smit, izleteli su i krenuli da razdvajaju igrače, šta da su napali Nanelija i Smita. Tompkins, Teo su reagovali, pametni momci. To nije smelo da se dogodi. Ovo su izjave i jednog i drugog igrača, Nanelija i Lazarevića. Pa kako je to moguće, kako to može. Ne možemo da funkcionišemo na taj način i nadam se da se ovo neće ponoviti. Mi smo rekli Lazareviću da neće igrati tu utakmicu, a Željko je doneo tu odluku – rekao je Čović, koji je potom pokazao i sliku kada su mu navijači Partizana ispred Arene palili sveće, kada je imao operaciju i bio u lošem zdravstvenom stanju.

Mržnja se neprekidno seje. Ja sam bio na teškoj operaciji. Sa kim ja da se mirim, sa onim koji mi je pravio ovakve slike. To je moja fotografija, ovo su pare, paljenje sveća, „S*saj Zvezdo“… Minut ćutanja za Karalejića, skandiranje „Umri Čoviću“? – upitao se prvi čovek Zvezde.

13
13

1 Komentara

  1. Ja se nadam da će ovakvi pseudo moralisti, a zapravo teški nedokazani kriminalci, u što većem broju „izumirati“ i nestajati iz naših života. Što se kaže, šta će onda da rade u svoja 4 zida, ne zanima me.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter