11
AdmiralBet ABA Liga

Stefan Lazarevic Crvena Zvezda - FMP, Kup Radivoja Koraca, KRK 14.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PARTIZAN POSEDUJE SKANDALOZNI SNIMAK INCIDENTA?! Navodno, Lazarević prvi napao Nanelija!

Objavljeno: 19.05.24 u 14:37

Vruć dan je pred nama.

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana donela je mnogo tenzija, a Crvena zvezda trenutno vodi sa 2:0 u pobedama. Atmosfera na terenu je bila izuzetno vruća tokom oba meča, ali jedan detalj sa druge utakmice prošao je nezapaženo od strane mnogih.

Da li Džejms Naneli treba da bude suspendovan do kraja sezone?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Crveno-beli univerzum 🏆 (@crvenobeli_univerzum)

U poslednjoj četvrtini, Crvena zvezda je imala slobodna bacanja, a pod obručem su eventualni promašaj čekali Džejms Naneli iz Partizana i Stefan Lazarević iz Crvene zvezde. Dok se očekivalo da će oba igrača biti fokusirana na skok za loptu, Naneli je iznenadio sve kada je za vrat uhvatio Lazarevića, koji je ostao u šoku zbog ovog neprimerenog poteza.

Ipak, danas na smeni treninga u Areni desio se nezapamćeni skandal, jer prema informacijama Meridian sporta, Džejms Naneli udario pesnicom u glavu Stefana Lazarevića.

#Partizan navodno poseduje snimak na kojem se vidi da #Lazarević prvi napada Nanelija.

U međuvremenu, ovo je stav #ABAliga #kkcz #kkp #kkzvezda #kkpartizan #nanelihttps://t.co/801Xy3eDvb

— Sport Klub (@sportklub) May 19, 2024

Ipak, kako Sport Klub tvrdi, Amerikanac je prvi bio napadnud od strane srpskog košarkaša, pa je to dovelo do čitavog incidenta.

67
67
11 Komentara
  1. Kako možete da pišete da je navodno Naneli napao Lazarevića, kada je sve obrnuto. Vidi se kako se Lazarević unosi Naneliju. Ceo grad bruji, kada je Naneli pitao šta to radiš, ovaj mu je kazao zato što si crnac i crncuga. Zatim ga je Lazarević sabio u ćošak i udario u rame, a Naneli mu je uzvratio pesnicom u glavu. Ovo je prava istina

    0
    0
    Odgovori
  2. Klasičan potez tzv. gospode iz kluba bez Srba u timu: ne možeš da pobediš, pa udri. Treba ga suspendovati do kraja života! Dosta muljaže i mržnje nigerijskog tima!!! Napred Srbi!

    2
    17
    Odgovori
    • Pa naravno. To je i bio cilj. Nebitan igrač u zvezdinoj rotaciji izazove tuču sa mnogo bitnijim našim igračem i da posle obojica budu kažnjena. Mora vam se odati priznanje, naučili ste nešto od Reala. Isti ste.

      18
      1
      Odgovori
  3. Gde ste zvezdaši da ovo prokomentarišete? Strah vas da zaista postoji snimak? Ja bih ćutao da sam na vašem mestu. Ako je neko oličenje provokatora to su onda igrači zvezde.

    24
    9
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter