0
Košarka
Dalas Maveriks

FOTO: Twitter/@dallasmavs

DONČIĆ OSVETIO JOKIĆA: Dalas napravio brejk u finalu Zapada, Minesota posrnula na svom terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.24 u 08:55

Dalas je poveo u seriji

Košarkaši Dalas Meveriksa ostvarili su tesnu pobedu nad Minesotom rezultatom 108:105 u prvoj utakmici finala Zapadne konferencije, a slovenački košarkaš Luka Dončić ponovo je bio ključni igrač za svoj tim.

Dončić je blistao na terenu sa 33 poena, šest skokova i osam asistencija, uz tri ukradene lopte, jednu blokadu i četiri izgubljene lopte. Posebno impresivan bio je u poslednjoj četvrtini, kada je postigao 15 poena i pomogao svom timu da preokrene meč u svoju korist. Pored njega, značajan doprinos dao je i Kajri Irving sa 30 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Sa druge strane, Minesota je pružila jak otpor. Mekdenijels je bio najefikasniji sa 24 poena, dok je Edvards postigao 19 poena uz šut 6-16. Karl-Entoni Tauns je dodao 16 poena, a Naz Rid je ubacio 15.

Ovom pobedom, Dalas je poveo u seriji i pokazao da je spreman za izazove koje donosi finale Zapadne konferencije. Sledeća utakmica se očekuje s velikim interesovanjem, jer će Minesota pokušati da uzvrati i izjednači rezultat u seriji.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter