10
Domaći fudbal
Pavle Ilić

referee sudija Pavle Ilic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Spartak and Partizan at City stadium of Subotica on October 20, 2023 in Subotica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SUDIJSKI STRUČNJAK OPLEO PO PAVLU ILIĆU: „Ovo što se desilo na utakmici u Pančevu je retko viđeni skandal!“ (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.24 u 21:52

Ilić je na sveopštem udaru javnosti zbog ove odluke

Utakmica između Železničara iz Pančeva i Novog Pazara završena je rezultatom 3:1, ali jedan trenutak je izazvao talas kontroverzi i negodovanja. U 82. minutu, sudija Pavle Ilić dosudio je jedanaesterac za domaći tim nakon što je procenio da je lopta pogodila ruku fudbalera Novog Pazara. Međutim, video snimci jasno pokazuju da se lopta odbila od leđa igrača, a ne ruke.

Ovaj potez izazvao je burne reakcije, a sudijski ekspert Raka Đurović nije štedeo kritike.

Ovo što se desilo na utakmici u Pančevu je retko viđeni skandal. Pre par godina se i privodio sudija za slične ,,previde”. Kome sad nije jasno da je Pavle Ilić sudija od zadatka… Neposredno pre sviranog prekršaja za KU je napadač Železničara bio u nedozvoljenoj poziciji, a sam ,,prekršaj” neću ni da komentarišem, ne znam šta da kažem a da ne bude suvislo. Toliko o VAR sistemu i njegovoj primeni u Srbiji. Baš me zanima da li je ovo bio udružen poduhvat ili je glavni sudija ignorisao poziv iz VAR sobe – oštar je bio Đurović.

Ovaj incident pokrenuo je raspravu o kvalitetu suđenja i primeni tehnologije kao što je VAR u domaćem fudbalu.

50
7
10 Komentara
  1. Ljudi o cemu mi pricamo,pa najbolji Srpski sudija u poslednjih 20-25g Mazic je odstranjen iz naseg fudbala,pitanje sto? Prvo Nije politicki podoban, Mazicu Niko nebih mogao da odredjuje sudije kone da postavlja za utakmice, Mazic nije po volji Terzica, Nedimovica I Surbatovica

    3
    0
    Odgovori
  2. Sta ga kao sad osudjuju svi ti eksperti,covek napravio katastrofalne greske u derbijima posto,isti ti sudijski eksperti su ga beanili,izmisljali imtenzitete kretanja,pa dal je ovo pa Ono,sve u svemu velika Metal I policija moraju da rade u svim strukturama Fs

    4
    0
    Odgovori
  3. Pa takve fudb.sudije hoštaplere koji čine naš fudbal odvratnim treba brate smestiti u zatvor.A ne bi bilo žalosno i malo da ih ogorčeni navijači pusta kroz ruke,jer jedino tako mogu da se opameti.

    3
    0
    Odgovori
  4. Masinerija lopova Jovanovica i Radomana u punom naletu. Ne valja ni jedan koji nije iz Vrbasa , Lovcenca i juzno od Beograda. Zna se sve odakle vetar duva tako da je ovo sto lupeta “ cuveni posteni ekspert“ potpuno nevazno. Naviko covek da radi za “kajmak“ a to kad uhvati ne pusta. E rako , rako …. tricavih 50 evrica za ovakvu izjavu a nekad si pocinjao razgovor sa hiljadu, prar hiljada….nekoliko hiljadica…. E rako , rako…..znamo se lopino.

    2
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter