11
AdmiralBet ABA Liga
Crvena Zvezda - Partizan

James Nunnally Crvena Zvezda - Partizan Finale Kup Radivoja Koraca, KRK 17.2.2024. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

SKANDAL NEVIĐENIH PROPORCIJA U ARENI: Partizanov Amerikanac udario Srbina iz Zvezde pesnicom u glavu!

Objavljeno: 19.05.24 u 13:10

Ovo je neviđeni skandal.

Finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana donela je mnogo tenzija, a Crvena zvezda trenutno vodi sa 2:0 u pobedama. Atmosfera na terenu je bila izuzetno vruća tokom oba meča, ali jedan detalj sa druge utakmice prošao je nezapaženo od strane mnogih.

 

U poslednjoj četvrtini, Crvena zvezda je imala slobodna bacanja, a pod obručem su eventualni promašaj čekali Džejms Naneli iz Partizana i Stefan Lazarević iz Crvene zvezde. Dok se očekivalo da će oba igrača biti fokusirana na skok za loptu, Naneli je iznenadio sve kada je za vrat uhvatio Lazarevića, koji je ostao u šoku zbog ovog neprimerenog poteza.

Ipak, danas na smeni treninga u Areni desio se nezapamćeni skandal, jer prema informacijama Meridian sporta, Džejms Naneli udario pesnicom u glavu Stefana Lazarevića.

Očekujemo da vidimo kakva će biti kazna za Amerikanca ukoliko se ovo zaista desilo.

31
43
11 Komentara
  1. Sramota!!! Naneli naučen od grobara i Obradovića, podmuklo, nasilno i pod „pritiskom“. Pesničenjem nema pobede, pobeda se postiže časnom poštenom igrom na parketu. Ne hvatanjem za gušu, pesnicom u oko-arkadu. Nikakav čovek ni sportista. Pakuj kofere i bay bay.

    0
    0
    Odgovori
      • Sramota!!! Naneli naučen od grobara i Obradovića, podmuklo, nasilno i pod „pritiskom“. Pesničenjem nema pobede, pobeda se postiže časnom poštenom igrom na parketu. Ne hvatanjem za gušu, pesnicom u oko-arkadu. Nikakav čovek ni sportista. Pakuj kofere i bay bay.

        0
        0
        Odgovori
  2. Sta je ovo Amerikanac na Srbina? Sta zelite da napravite gospodo novinari? Sta pokusavate da hijene sa motkama saljete na adresu?

    3
    4
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter