0
Košarka
Nebojša Čović

Nebojsa Covic President of KK Crvena Zvezda during the 2022/2023 Aba Press Conference and Practice session at Aleksandar Nikolic Hall on January 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NEBOJŠA ČOVIĆ O POJAČANJIMA ZVEZDE: Pomenuo i čoveka kog svi željno iščekuju!

Objavljeno: 22.05.24 u 19:11

Rekao je da je za sada jedino sigurno pojačanje Uros Plavšić

Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović gostovao je u emisiji „Fokus“ na TV „B92“, gde je pored ostalih tema govorio i o potencijalnim pojačanjima za predstojeću sezonu. Kaže da je za sada jedini dogovoreni igrač Uroš Plavšić, dok je još jedan igrač Mege vrlo blizu prelaska u crveno-bele. Za ostale kaže da su sve medijske spekulacije.

 Idemo dalje. Za pojačanja, mi smo doveli 20 igrača, ako vidite portale. Niti smo razgovarali sa Lojdom. Plavšića smo doveli, to smo dogovorili. Nismo daleko da se dogovorimo sa Đurišićem. Zavisiće od drafta, naravno. Mi imamo nešto što je jako važno, a to je prvenstvo naše države, za neke to nije važno. Izuzetno sam zahvalan ljudima na razumevanju kada smo doneli odluku da završnicu ne igramo u Areni, nego u Pioniru, zato što je Pionir naša kuća. Mi nismo mogli da se uselimo u Arenu, do dana današnjeg nismo mogli da uđemo u Malu salu Arene – istakao je Čović.

Potom je upitan da li se išta zna oko Lojda, Vildoze i Kalinića, ali Čović je ostao „zakopčan“, istakavši da će se o svemu više znati posle završetka Košarkaške Superlige Srbije.

– Imam ovo oko kamera, pitajte Grbovića, jesu oni to skinuli ili kamere same frejmuju? Pitajte njih, svi bi voleli da žive u magli, da manipulišu, molim portale da ne govore gluposti. Nikakav kontakt nismo imali, samo nas je njihov menadžer obavestio da je slobodan. Za Vidlozu isto. Za Kalinića o tom potom. Videćemo kad se završi prvenstvo Srbije.

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter