Milivoje Mirkov

STRASTI SE NE STIŠAVAJU: Navijači spremali prekid derbija?

Da li je zaista postojao plan o prekidu jubilarnog derbija?

PADAMO NA NAJNIŽE GRANE: U Srbiji se namešta više nego ikad, mora li i kod nas da reaguje FBI

Prema informacijama UEFA, u Srbiji se u poslednjih pola godine fingirao rezultat mečeva toliko učestalo da zbirno prevazilazi broj nameštenih utakmica u prethodnih pet godina, tvrdi Komesar za integritet FSS, Milivoje Mirkov.

KOMESAR ZA BEZBEDNOST: Dokle više da gledamo ovo?

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije Milivoje Mirkov ogorčen je ponašanjem navijača na tribini stadiona "Rajko Mitić" u sveže okončanom "večitom derbiju".

MIRKOV: Voždovac i OFK su bili upozoreni da su pod nadzorom, za Partizan i Radnički nije bilo potrebe

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije koji je pre nekoliko dana govorio o regularnosti takmičenja u Jelen Superligi, rekao je da je meč između Voždovca i OFK Beograda bio pod posebnom prismotrom, a da se za Partizan i Radnički i sa tribina videlo da je sve regularno.

MIRKOV: U Srbiji nema nameštanja, a čak i ako ga ima, mi za to nemamo dokaza

Fudbal u Srbiji odavno se smatra neregularnim i da se utakmice nameštanju, dogovaraju, igra 'tri za tri'... Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Milivoje Mirkov izjavio je da za to postoji mogućnost, ali da ne postoje nikakvi dokazi za postojanje takvih radnji.

KOMESAR ZA BEZBEDNOST FSS: Podržimo svoju zemlju i navijajmo fer!

Komesar za bezbednost FSS general Milivoje Mirkov je istakao da je organizacija meča protiv Albanije spremna, te je dao upustvo za sve one koji dolaze. Upustva su sledeća: * Kapije stadiona Partizana otvoriće se tri sata ranije, odnosno u 17.45 časova i svi posetioci trebalo bi da dođu ranije u Humsku kako bi se izbegle gužve. … Continue reading KOMESAR ZA BEZBEDNOST FSS: Podržimo svoju zemlju i navijajmo fer!