1
Fudbal

KOMESAR ZA BEZBEDNOST FSS: Podržimo svoju zemlju i navijajmo fer!

Objavljeno: 14.10.14 u 16:34

Komesar za bezbednost FSS general Milivoje Mirkov je istakao da je organizacija meča protiv Albanije spremna, te je dao upustvo za sve one koji dolaze.

Srbija-VS-Albanija

Upustva su sledeća:

* Kapije stadiona Partizana otvoriće se tri sata ranije, odnosno u 17.45 časova i svi posetioci trebalo bi da dođu ranije u Humsku kako bi se izbegle gužve.
* Do stadiona će postojati dva prstena kontrole. Prvi će proći svi koji poseduju ulaznice, a drugi se nalazi na samom ulazu u stadion. Osim redarske službe, kontrolu na ulazu će vršiti i policija.

* Posetioci moraju da nose lična dokumenta, jer će policija legitimisati svako sumnjivo lice.

* Na stadion neće moći da se unose tvrdi i oštri predmeti, kovanice, staklena ambalaža, kišobrani, upaljači… ili bilo koji drugi predmet koji bi mogao da ugrozi učesnike meča

* Apeluje se na navijače da izbegavaju incidente, da se fer i sportski ponašaju, jer uvredama na političkoj, rasnoj ili verskoj osnovi mogu samo da nanesu neprocenjive štete FSS i državi Srbiji.

* Ukoliko se neka osoba pojavi sa obeležjima Albanije oko stadiona ili na tribinama, biće izvedena sa utakmice i predata nadležnim organima.

A mi vam kažemo dođite da u što većem broju podržimo svoju zemlju, i fer navijajte !

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter