0
Domaći fudbal

MIRKOV: Voždovac i OFK su bili upozoreni da su pod nadzorom, za Partizan i Radnički nije bilo potrebe

Objavljeno: 07.04.15 u 11:05

Oficir za integritet Fudbalskog saveza Srbije koji je pre nekoliko dana govorio o regularnosti takmičenja u Jelen Superligi, rekao je da je meč između Voždovca i OFK Beograda bio pod posebnom prismotrom, a da se za Partizan i Radnički i sa tribina videlo da je sve regularno.

Poslednjih dana i nedelja u srpskoj javnosti sve su češće priče da su utakmice nameštene i da se u pojedinim kladionicama uplaćuju velike svote novca na rezultate određenih utakmica. Oficir za integritet FSS-a Milivoje Mirkov evidentno je imao informacije da je meč Voždovac-OFK Beograd sumnjiv, odnosno, da bi moglo da dođe do nameštanja rezultata.

– Zato sam bio pre početka utakmice u svlačionicama Voždovca i ‘romantičara’. Upozorio sam ih da je meč pod nadzorom FSS. Kazao sam im da igraju u znaku fer pleja. I igrali su. Sve je bilo regularno. Utakmica je bila borbena i neizvesna i igralo se krajnje srčano. Domaći su imali tri ili četiri kolosalne prilike, ali se istakao golman OFK Beograda – objasnio je Mirkov, a prenose ‘Novosti’.

Uvek je veliki pritisak na sudije, delegate i ljude od integriteta, kao što je Mirkov, kada igraju Partizan ili Crvena zvezda. Međutim, u Humskoj nije bilo potrebe da se silazi u svlačionice, sa tribina je sve bilo ‘jasno’.

– U Humskoj nisam ulazio u svlačionice. Sa tribina sam se uverio da je sve bilo krajnje regularno – istakao je Milivoje Mirkov.

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović nikako se ne bi složio sa njim.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter