0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Dan kad se oslanjamo na favorite

Objavljeno: 24.02.19 u 11:00

Zbog kiksa Napretka juče je pao tiket, ali su došli ostali mečevi tako da sledi popravni i biće dosta uzbuđenja na terenima širom Evrope.

ARSENAL – SAUTEMPTON 1 (1.50)

Posle izbacivanja BATE Borisova u Ligi Evrope „tobdžije“ se vraćaju na domaći kolosek sa ciljem da budu uspešni i očekuje se da slome goste, kojima je i bod puna kapa u borbi za opstanak.

DORTMUND – LEVERKUZEN 1 (1.80)

Možda smo dosadni sa „milionerima“ koji su prokockali dobru prednost i došli su u situacuju ako žele titulu da nemaju pravo na kiks pred svojim navijačima.

BOLONJA – JUVENTUS 2 (1.60)

Lider je svakako uzdrman posle poraza u Madridu mada ekipa iz Torina želi da nastavi primat u „kalču“ mada im neće biti lagan zadatak protiv tima Siniše Mihajlovića, koji se bori za opstanak.

LEVANTE – REAL 2 (1.60)

Prošlog vikenda Đirona je odnela bodove iz Madrida i pokvarila računicu „kraljevima“ koji večeras u blizinu Valensije dolaze po tri boda koja su imperativ i hoće povratak na pobednicki kolosek.

Ukupna kvota na tiketu je 6.91.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter