0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Zvezda na krilima navijača, kec, kec, pa dva da presečemo

Objavljeno: 30.10.18 u 10:59

Blizu smo da konačno ostvarimo pun pogodak, ali često fali po jedan pogodak i danas ćemo pokušati da budemo uspešni uz miks sa košarkom.

ŠARLOA – ST. TRUDEN 1 (2.00)

U Belgiji se zahultava trka za bodove, a domaćin nije ostvario plan do sada i večeras će pokušati da po svaku cenu dođu do tri boda, kao podlogu za početak uspešne serije.

INTER (Z) – ISTRA 1 (1.80)

Dve ekipe koje nemaju rezultate u šampionatu nisu baš opterećeni takmičenjem u Kupu, ali domaćin želi da upiše uspeh kao dobru uvertiru za naredne mečeve u pokušaju bega sa dna tabele.

DUNAV – LOKOMOTIVA 2 (1.70)

U Kupu Bugarske je svake sezone po neko iznenađenje, ali gosti žele da doplove do pobede na gostovanju protiv rivala koji se nalazi u slaboj formi i nemaju fond igrača za dva domaća koloseka.

C. ZVEZDA – GALATASARAJ 1H PRVO POL (1.80)

Podrška navijača u punoj hali biće samo dodatni vetar u leđa igračima crveno-belih, koji će juriti novu pobedu posle kiksa u Breši i smatramo da mogu da dobiju prvi deo sa pet poena razlike.

Ukupna kvota na tiketu je 11.01.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter