0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Liverpul preveliki zalogaj za Čelsi, Barsa i Madriđani raspucani

Objavljeno: 29.09.18 u 14:53

Današnji dan donosi nam nekoliko velikih derbija širom Evrope, pa izbora za tiket dana ima na pretek.

Čelsi – Liverpul 2 (2.65)

Fudbaleri Liverpula igraju sjajno od početka sezone, dok četa Mauricija Sarija još uvek pokušava da pronađe pravi ritam. Kako „redsi“ trenutno izgledaju kao kaznena ekspedicija, pogotovo u domaćem šampionatu, trebalo bi i danas da dođu do celog plena.

Barselona – Atletik Bilbao GG3+ (2.00)

Katalonci će posle kiksa želeti da se vrate na pobednički kolosek, a u rivalu iz Bilbaa trebalo bi da imaju sasvim dobrog saveznika kada su strelci u pitanju.

Real Madrid – Atletiko Madrid 3+ (2.00)

U madridskom derbiju uglavnom pršti na sve strane, pa ni danas ne bi trebalo očekivati bilo šta drugačije, Sigurno je da će i jedni i drugi želeti pobedu, a obe ekipe imaju preveliki kvalitet da bi mreže ostale mirne, a utakmica prošla bez pobednika.

Bajer Leverkuzen – Borusija Dortmund 2 (2.50)

Tim iz Dortmunda ima status favorita, dodatni motiv sigurno će predstavljati i kiks Bajerna, pa je trijumf imperativ, a teško da Bajer ima kvaliteta da zaustavi motivisane „milionere“.

Ukupna kvota na tiketu je 26.5.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter