0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Čelsi startuje jako, lagan ‘kec’ na Standard

Objavljeno: 11.08.18 u 10:30

Uspeli smo i juče da skockamo dobitni tiket što je drugi put u kratkom roku, pa ćemo pokušati da nastavimo uspešnu misiju pošto je ogroman izbor mečeva širom Evrope.

BAČKA – ČUKARIČKI 1-3 GOLA (1.95)

Domaćin je osokoljen osvajanjem boda u KruŠevcu, a dolazak ‘brđana’ biće ispit za ekipu koja je na svom terenu uspela da savlada prošle sezone klub iz Beograda i sada su na potezu napadači.

HADERSFILD – ČELSI 2 (1.65)

Dolazak na kormilo ‘plavaca’ Maurisija Sarija potez je od kojeg se očekuje uspešna sezona ekipe iz Londona, koja je danas pikirala tri boda.

STANDARD – S. BRIŽ 1 (1.45)

Tim Mišela Prudoma je posle dva gola minusa uspeo da dođe do remija sa Ajaksom, što je dokaz karaktera i pred svojim navijačima su favoriti da upišu novu pobedu u šampionatu protiv novajlije.

LIFAN – ŠANDONG 2 (1.85)

Kod Kineza se ne dešava često da favorit zataji u utakmicama gde su po kvalitetu mnogo bolji od protivnika što bi danas gosti trebalo da iskoriste pošto su u dobrom ritmu.

Ukupna kvota na tiketu je 8.63.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter