0
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic (L) Dusan Vlahovic practice session training session trening at Sports centre of Serbia Football Federation on March 23, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI NAHVALIO VLAHOVIĆA: „Može da bude kao Haland, meni je Dušan najbolji napadač na svetu“

Objavljeno: 27.04.24 u 17:25

„Dušanovih 16 golova u Seriji A su ekvivalentni kao 20 ili 23 gola u Engleskoj“

Ove subote je od 18 časova na programu duel između Juventusa i Milana, a njemu će prisustvovati selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi.

Uoči ovog susreta selektor je govorio za italijanske medije i istakao još jednom da ne smatra da je Dušan Vlahović lošiji napadač od Erlinga Holanda.

Dušanovih 16 golova u Seriji A su ekvivalentni kao 20 ili 23 gola u Engleskoj. Vlahović može da bude kao Haland, zavisi samo od njega. Za mene Dušan ima sve da bude najbolji napadač na svetu, počevši od pobedničkog duha do beskrajne gladi – rekao je Stojković za „Gazetu delo sport“.

Iako italijanska javnost smatra da je jedan trofej premalo za Juventus, Piksi je rekao da bi taj pehar mogao da im spasi sezonu.

Ako Alegri i njegov tim uzmu kup i kvalifikuju se za Ligu šampiona sezona je pozitivna. Inter je dominirao u Seriji A, delovalo je da i niko ne može ništa – smatra Dragan Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter