0
Košarka

Ostoja Mijailovic KK Partizan President speaks with media during press conference at Hotel Crown Plaza on April 27, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MIJAILOVIĆ O ODNOSIMA SA ZVEZDOM: „Napadaju nas jer se sedam godina borimo da budemo prvi“

Objavljeno: 27.04.24 u 15:44

Ostoja ističe da su odnosi veoma loši

Željko Obradović biće trener Partizana i naredne dve sezone, saopštio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović na vanrednoj konferenciji.

Tokom konferencije, predsednik Partizana je upitan o odnosima sa Zvezdom, odnosno, o odnosima sa predsednikom Nebojšom Čovićem. On tvrdi da su odnosi očajni.

– Ja sam došao u oktobru, odnosi su bili još gori nego danas. Odnosi nisu loši između dva kluba, nego dva predsednika, vidim da se Željko Drčelić najavljuje kao predsednik Crvene zvezde. S njim imam dobar odnos, tako da će se popraviti tom promenom. Ne želim da učestvujem, ti odnosi su bili užasno loši, još iz vremena kad je njihov predsednik, čije ime ne želim da spomenem, pa iz doba kad su bili protiv Vujoševića i Danilovića.

– Ti odnosi su tada pokvareni i nikad nisu billi gori. Ja se nisam nikom udvarao da ću da budem drugi ili treći, otkad sam ovde, hteo sam da stvorim uslove da budu prvi. Pokazivao sam ambicije da damo što više, da budemo bolji, da budemo prvi. Navijači su to prepoznali, ja kad sam došao, oni su slali poruke da sam poslat u klub da budem drugi ili treći. Evo sedam godina se borimo da budemo prvi, zato nas napadaju iz susednog tabora, oni moraju da pobede na parketu, ne van parketa. Imamo finalnu seriju da pozovemo naše navijače da navijaju dostojanstveno, za naše momke, za našu ekipu, šta će drugi da pričaju i da rade nije moj problem.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter