0
TimeOut

HOTSPORT NOVOGODIŠNJA ČESTITKA: Želimo vam zdravlja, sreće, uspeha i da ostanete verni svom portalu!

Objavljeno: 31.12.17 u 23:59

Ulazimo u 2018. godinu, godinu koja će sigurno biti u znaku fudbala zbog Svetskog prvenstva u Rusiji, HotSport će biti kao i uvek na pravom mestu u pravo vreme, a vama želimo zdravlja i sreće.

Godina 2017. je za nama, za srpski sport lepa, za HotSport veoma uspešna. Srpski sportisti osvajali su medalje, fudbal je najazad procvetao, a obradovali su nas standardno košarkaši i vaterpolisti. Godina za nama ostaće najviše upamćena po renesansi fudbala, Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji, a Crvena zvezda i Partizan su zajedno prezimeli u Evropi. Odbojkašice Srbije osvojile su Evropsko prvenstvo, momci su bili treći. Vaterpolisti su doneli bronzu sa Svetskog prvenstva, a košarkaši Srbije srebro sa Eurobasketa u Turskoj. Bilo je tu mnoštvo individualnih medalji, ali i tužnih vesti poput povrede našeg najboljeg sportiste Novaka Đokovića.

Svi ovi dobri rezultati pratili su i HotSport, naravno, zahvaljući VAMA, našim vernim čitaocima. HotSport je ove godine oborio mnoge rekorde, postao je jedan od najčitanijih sportskih portala. Bili smo uvek na pravom mestu u pravo vreme. Brzo VAS izveštavali o svim događajima kako u Srbiji, tako i u svetu. Donosili vam ekskluzive i intervjue, a VAŠE poverenje postavilo nam je nove granice, da u 2018. godini budemo još bolji, VAMA na usluzi.

Hvala vam na poverenju, nadamo se da će te i u 2018. godini ostati uz VAŠ i naš HotSport. Redakcija HotSporta želi svim svojim čitaocima srećnu Novu 2018. godinu, želimo VAM na prvom mestu zdravlja, ljubavi, sreće i poslovnog uspeha!

Srećna Nova 2018. godina!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter