0
Intervju
Saša Stamenković

FOTO: HotSport

SAŠA STAMENKOVIĆ ZA HS PODKAST: „Zvezdan Terzić me je zvao pred meč sa Partizanom, bilo mi je žao Mesija u Pekingu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.24 u 20:08

Stamenković je za naš portal govorio o mnogim temama

Bez ikakve dileme jedan od najboljih golmana Mozzart Bet Superlige, ako ne i najbolji, Saša Stamenković bio je gost prve epizode HotSport Podkasta.

Reč je o momku koji je fudbalom krenuo da se bavi potpuno slučajno, a njegov put je bio prepun prepreka koje je prebrodio uz pomoć svoje porodice.

Kako je i sam naveo u razgovoru za naš podkast, vaspitanje koje je poneo od kuće ga je sprečilo da ne napravi velike greške ne samo u karijeri već i u životu.

Stigao je čak do dresa Crvene zvezde za koju je branio tri pune sezone i brzo je ušao u srca navijača. Sa druge strane kako sam kaže zbog nekih okolnosti navukao je i gnev pristalica Partizana iako tom klubu nikada nije želeo ništa loše.

Odlične partije u Napretku preporučile su ga za olimpijsku reprezentaciju Srbije i put u Peking, gde je imao blizak susret sa Lionelom Mesijem, jednim od najboljih igrača svih vremena.

Put ga je naneo i u Azerbejdžan i Kazahstan, ali je nostalgija za Srbijom i našim narodom bila presudna da se posle 12 godina vrati u rodnu zemlju.

Uoči duela Mladosti iz Lučana i Partizana dobio je poziv funkcionera Crvene zvezde, Zvezdana Terzića.

O svemu tome i još mnogim temama možete da poslušate na YouTube kanalu HotSporta:

20
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter