0
Fudbal

Lazar Romanić (FOTO: Starsport)

HS SAZNAJE: Železničar odbio bogatu ponudu Rusa za Romanića! (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.24 u 16:00

‘Dizelka’ ozbiljno računa na njega.

Od kako je obukao dres Železničara, Lazar Romanić pruža fanstatične partije koje Pančevce trenutno drže u životu. Zbog odličnih igara privukao je pažnju inostranih klubova, kao što je Rubin iz Kazanja koji je pokucao na vrata sa ozbiljnom ponudom za ovog talentovanog fudbalera.

Kako HotSport sazne Železničar je odbio 600.000 evra za Romanića od strane ruskog tima i tako pokazali koliko im znači i da nije spreman da se odrekne najboljeg igrača. Pančevci su trenutno 15. mestu u Mozzart Bet Superligi Srbije, tako da im je potrebna sva moguća snaga kako bi se izborili za opstanak.

Romanić je cele prošle polusezone igrao odličnom nivou, a od starta drugog dela šampionata, bio je i najbolji igrač u prva dva kola i nalazi se u odličnoj formi. Ove takmičarske godine na 21 meču postigao pet golova, a u mnogim situacijama njegovi potezi bili su ključni za Pančevce.

Železničar je ovim potezom pokazao da ozbiljno računa na Romanića i da je klub sa ozbiljnim ambicijama. Osim za ‘Dizelku‘ u svojoj dosadašnjoj karijeri igrao je za OFK Beograd, Borac Čačak, Lamiju, a svoj fudbalski put započeo je u Crvenoj zvezdi gde nije dobio nikada pravu šansu.

BONUS SADRŽAJ:

SELEKTOR VERUJE U SVOJE IZABRANIKE: „Svesni smo naših mogućnosti“

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter