0
Vremeplov

VREMEPLOV: Noć kada je fudbal video svoju najbrutalniju tuču, kada je krv tekla a terenom odzvanjali pucnji (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.17 u 00:19

Nije redak slučaj da u žaru borbe dođe do sukoba igrača rivalskih timova, ali ono što se dogodilo 2. jula u Bejrutu, prestonici Libana, pokazalo je kako izgleda kad situacija izmakne kontroli.

Snage su odmerili timovi Libana i Kuvajta u prijateljskom susretu.

Kako je rezultat bio previsok za prijateljski duel (Kuvajt je vodio 6:0), sudija je odlučio da odsvira kraj nekoliko minuta ranije.

A onda je nastao haos…

Igrači Libana su počeli da jure gostujuće fudbalere, koji nisu dopustili domaćinu da se iživljava, pa je nastala velika tuča.

Nakon nekoliko minuta situacija se na trenutak smirila, ali su, prilikom izlaska sa terena, Libanci opet napali Kuvajćane, što je nateralo članove libanske vojske da ispale rafale u nebo kako bi se situacija smirila.

Na kraju, nekoliko fudbalera obe ekipe prošlo je sa otvorenim ranama, ali se, zahvaljujući intervenciji vojnika, na tome i zaustavilo, pošto je bilo preduslova da stvari postanu mnogo krvavije.

Pogledajte snimak ove tuče:

(Youtube/ A7LAQ8I)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter