0
Domaći fudbal

FOTO: Printscreen/X/ Napredak Kruševac

REMI U KRUŠEVCU: Partizan pred kraj „izvukao“ bod, isplatila se totalna ofanziva! (VIDEO)

Objavljeno: 08.05.24 u 18:14

Odlična fudbalska predstava 

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno rezultatom 3:3 protiv kruševačkog Napretka u četvrtom kolu Mozzartbet Superlige Srbije. Imali smo priliku da ispratimo dinamičnu utakmicu, sa mnoštvom prilika na jednoj i na drugoj strani, pogotovo pred golom Vladimira Savića.

Crno-beli su krenuli ofanzivno od starta, pa je Nemanja Nikolić je u 4. minutu šutirao pored gola sa deset metara.

Isplatila se ofanziva Partizana i nakon kornera Nikole Antića, u 7. minutu ispratio je Filipović na prvu stativu i glavom pogodio za vođstvo crno-belih.

Posle gola imali su igrači Partizana još nekoliko izglednih prilika koje nisu mogli materijalizovati.

Kazna je stigla u 19. minutu utakmice kada je Andrija Majdevac nakon dobrog centaršuta Branislava Tomića sa desne strane terena, iskoristio nepažnju Partizanovih defanzivaca i postigao gol glavom.

Posle izjednačujućeg gola imao je Partizan još jednu priliku preko Gajasa Zahida nakon prekida, šutnuo je volej sa dvadesetak metara ali je lopta prozujala malo pored gola.

Drugi gol za Čarapane postigao je Nebojša Bastajić, koji je sa ivice 16 metara pogodio u dalji ugao nakon asistencije prvog strelca, Majdevca.

 

Partizan je na početku drugog poluvremena opet napao, pa je strleac prvog gola Aleksandar Filipović imao veliku šansu pred golom Napretka, ali je nije iskoristio.

U 51. minutu pravi šok za crno-bele, Andrija Majdevac opet strelac. Odlično je ušao u sredinu sa leve strane terena i pogodio dalji ugao, golman Jovanović je bio nemoćan.

Par minuta kasnije još jedna velika šansa za Partizan, Kalulu je gađao glavom skoro prazan gol, ali je nije uspeo da pogodi, lopta je kačila golmana Savića i završila u korneru.

U 57. minutu, opet dobra šansa za crno-bele, raspoloženi Severina je ušao sa desne strane u kazneni prostor i pogodio dalju stativu!

61. minut i još jedna velika prilika za Partizan, Goh je ušao u situaciju 1 na 1 sa Savićem, ali uspešniji je bio golman Kruševljana.

Nadu crno-belima vratio je rezervista Aleksa Janković, pogodio je za 3-2 u 81. minutu. Dobio je loptu kod leve aut linije, a onda je pokazao koliko je brz, ušao je u sredinu i pogodio u drugi ugao, Savić je bio nemoćan.

 

U 84. minutu, Severina je imao još jednu veliku šansu i izleteo pred golmana, ali golman Savić je opet bio dobro pozicioniran.

Izjednačio je zasluženo Partizan u 89. minutu, Samed Baždar je spustio loptu Gajasu Zahidu na deset metara a ovaj uz malo sreće, pogodio gol Napretka.

 

 

 

 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter