0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Nova epizoda u karijeri iskusnog veziste, Arsić pojačao redove libanskog premijerligaša! (FOTO)

Objavljeno: 28.06.23 u 17:00

Srbin stigao u Liban, uskoro na raspolaganju crnogorskom stručnjaku!

Iskusni fudbalski plejmejker, Lazar Arsić, odlučio je da ponovo napusti Srbiju i otisne se na vrlo zanimljivu destinaciju.

Doskorašnji član novosadske Mladosti GAT, koja je ispala u Mozzart bet Prvu ligu Srbiju, potpisao je ugovor sa novopečenim libanskim superligašem.

Arsić je dogovorio jednogodišnju saradnju sa Rasingom iz Bejruta – saznaje HotSport. Srbin je u Liban stigao kao slobodan igrač, a nema sumnje da će ekipa koju sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Vladimir Vujović dobiti veliko pojačanje.

FOTO: STARSPORT

 

Vezista je već stigao u Liban i očekuje se da će saradnja uskoro biti ozvaničena.

Prekaljeni organizator igre već poseduje zavidno iskustvo u inostrasnom fudbalu, dok je u dosadašnjem delu karijere branio je boje Obilića, Vašaša, Lombarda, Radničkog 1923, Smirnisa, Radnika iz Surdulice, Vojvodine, Voždovca, Meižu Hake, niškog Radničkog i Mladosti GAT.

Prethodne sezone je momak rođen 1991. godine u svim takmičenjima zabeležio 22 nastupa za Mladost, koja se do samog kraja grčevito borila za opstanak u elitnom rangu. Lazar je dva navrata zatresao mrežu protivničkog tima, oba puta u Kupu Srbije. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter