0
Domaći fudbal

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Cukaricki and Partizan at stadium FK Cukaricki on April 14, 2024 in Beograd, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

GROBARI ZAGRMELI: Navijiači Partizana oštro na trenera i upravu!

Objavljeno: 08.05.24 u 19:40

Navijački bunt, nezadovoljstvo na vrhuncu

Fudbaleri Partizana doživeli su dramatičan susret u Kruševcu protiv ekipe Napretka, koji je završen nerešenim rezultatom 3:3. Iako su se borili do poslednjeg minuta, crno-beli su morali da se zadovolje jednim bodom, uprkos tome što su u jednom trenutku gubili 3:1 sve do 80. minuta. Ovo razočaravajuće izdanje samo je dodatno podgrejalo već tinjajuću vatru nezadovoljstva među navijačima.

Partizan je ušao u meč kao apsolutni favorit, s obzirom na to da je ovo bila utakmica koja je praktično bila obavezna pobeda ukoliko žele da zadrže šanse za osvajanje drugog mesta i plasman u Ligu šampiona. Međutim, posle pobede TSC-a u Bačkoj Topoli nad Radničkim, razlika između Partizana i TSC-a se svela na samo dva boda, dodatno otežavajući situaciju za crno-bele.

Rezultat ovog meča, koji je bio ključan za ambicije Partizana, dodatno je izazvao bes kod već frustriranih navijača, koji su već dugo nezadovoljni rezultatima svog voljenog kluba.

Prvo su navijači skandirali ime Igora Duljaja, nedavno smenjenog trenera, koga je nasledio Albert Nađ. Njegovo ime odjekivalo je tribinama kao simbol frustracija i nezadovoljstva prema upravi kluba.

Odmah zatim, navijači su počeli da skandiraju „Uprava napolje“, jasno iskazujući svoj stav prema rukovodstvu kluba i zahtevajući promene na vrhu.

Osim toga, čuli su se i povici upućeni novom treneru, Albertu Nađu, koji nije bio pošteđen nezadovoljstva navijača. Njegovo ime takođe je bilo meta uvreda i negativnih komentara, što je samo dodatno istaklo napetost i tenziju među prisutnima.

11
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter