0
Domaći fudbal
FK Partizan - FK TSC

FOTO: Starsport

KO ĆE U EVROELITU: Uzbuđenje u domaćoj ligi dostiže vrhunac!

Objavljeno: 08.05.24 u 19:05

Ima još tri kola do kraja, TSC ima bolji momentum, ali Partizan dva boda više

Fudbalski nacionalni šampionat u Mozzartbet Superligi Srbije privodi se kraju, a uzbuđenje dostiže vrhunac u borbi za drugu poziciju. Dok je Crvena zvezda već odbranila trofej i osvojila sedmu titulu u nizu, Partizan i TSC iz Bačke Topole vode neizvesnu borbu za drugo mesto.

Partizan je na početku sezone bio na vrhu tabele, ali su stvari krenule nizbrdo nakon nekoliko neočekivanih poraza. Odlukom uprave kluba, Igor Duljaj je smenjen s mesta trenera, a na njegovo mesto postavljen je Albert Nađ.

S druge strane, TSC je iskoristio Partizanove oscilacije i približio se na samo dva boda zaostatka. Sada imaju priliku da potpuno preokrenu situaciju u svoju korist i osvoje drugo mesto. Međutim, put do tog cilja neće biti lak.

U narednom kolu, Partizan će se suočiti sa Mladosti iz Lučana, a potom sledi težak meč protiv Čukaričkog, dok će se sezona završiti duelom protiv Radničkog iz Kragujevca. S druge strane, TSC će se prvo sastati sa Čukaričkim , zatim će ići u Lučane, a sezonu će završiti protiv Napretka u Bačkoj Topoli.

Važno je napomenuti da će, ukoliko obe ekipe završe sezonu sa istim brojem bodova, drugo mesto pripasti TSC-u zbog boljeg međusobnog skora. TSC je uspeo da pobedi Partizan u njihovim prethodnim susretima, što bi im moglo doneti ključnu prednost u ovoj neizvesnoj trci. Navijači oba kluba sa nestrpljenjem očekuju rasplet ove uzbudljive sezone.

Standings provided by Sofascore

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter